Red Bull TV a iREPORT přináší live stream z festivalu Lollapalooza Chicago s Muse, Lorde nebo Blink-182

Vydáno 03.08.2017 | autor: redakce

Série live streamů z mezinárodních festivalů, kterou jsme pro vás připravili ve spolupráci s Red Bull TV, pokračuje Lollapaloozou Chicago. Akci můžete živě sledovat od 3. do 6. srpna. 

Red Bull TV a iREPORT přináší live stream z festivalu Lollapalooza Chicago s Muse, Lorde nebo Blink-182 Red Bull TV a iREPORT přináší live stream z festivalu Lollapalooza Chicago s Muse, Lorde nebo Blink-182

Hvězdami nabitého line-upu budou v Chicagu Muse, Lorde, Alt-J, Blink-182, Wiz Khalifa, Tegan And Sara, Cage The Elephant, Glass Animals a spousta dalších. Vysílání začne v noci ze čtvrtka na pátek v půl jedné v noci stedoevropského času. 

LIVE: Muse si v Praze na otáčivém pódiu opět vybojovali titul: Nejlepší koncertní kapela současnosti

Festival Lollapalooza založil v roce 1991 Perry Farrell a brzy se stal jednou z hlavních festivalových událostí. Lokální vydání Lollapaloozy najdeme v řadě zemí světa, včetně Brazílie, Argentiny nebo Francie. Nejblíže českým fanouškům je Lollapalooza Berlín, která letos proběhne 9. a 10. září

Ve spolupráci s Red Bull TV jsme vám už v minulých týdnech nabídli streamy z festivalů Primavera Sound, Bonnaroo, Demon Dayz a Roskilde. Závěr sezóny obstará v říjnu Austin City Limits Music Festival.

Témata: Lollapalooza Chicago, MuseLordeAlt-JBlink-182Wiz KhalifaTegan And SaraCage The ElephantGlass Animals

zavřít