Rock Café otevírá Srdcařské okénko, společně s umělci pomůže potřebným

Vydáno 12.11.2020 | autor: redakce

Ačkoliv koronavirus v Rock Café už podruhé zavřel hudební i divadelní sál, na to nejdůležitější si zatím netroufnul – na jejich srdcařství! Klub nechtěl zůstat jen sedět se založenýma rukama, naopak chce i v této situaci pomoci potřebným. Jeho vedení se proto rozhodlo spojit síly s hudebníky, divadelníky a partnery Rock Café a otevřít srdcařské okénko.

Rock Café otevírá Srdcařské okénko, společně s umělci pomůže potřebným Rock Café otevírá Srdcařské okénko, společně s umělci pomůže potřebným

Jak bude srdcařské okénko fungovat? Vždy v určený den a čas vám vaši oblíbenci u Rock Café načepují pivo z minipivovaru do pet lahve s sebou, případně vám udělají kávu z pražírny doubleshot (za příplatek i do porcelánového hrnečku s logem klubu, který vám zůstane na památku).

Tom Grennan se chystá do Prahy. V Rock Café představí své nové album

30% z tržby z daného dne je pak vždy věnováno na vybraný charitativní projekt. Rock Café chce touto cestou podpořit také minipivovary, které jsou standardně k dostání na baru. Aktuálně je na čepu Sun APA 12°od Nachmelené opice, brzy dojde také na speciály z Pivovaru Antoš.

 První dvě okénka již proběhla - za pípu se postavili Beer with Travel a týden po nich Timudej, pivo teklo proudem a celá Národní třída voněla kávou, to vše pro dobrou věc. Nejbližší okénko se uskuteční už tento čtvrtek (12.11.), kdy se za výčep postaví Nikola Džokič, Lucie Macháčková a Tomáš Reitz z Underground Comedy, výtěžek poputuje Klubu svobodných matek. V dalších týdnech se můžete těšit třeba na Mejlu z Vypsané fiXy (19.11.) nebo Noru Fridrichovou a Leu Surovcovou z České televize (26.11.).

Pro další termíny Srdcařského okénka doporučujeme sledovat web a FB stránku klubu.

TZ
Témata: Rock Café, Srdcařské okénko, Vypsaná fiXa, Timudej

zavřít