S Rituály budou debut křtít Lety Mimo i ISUA

Vydáno 19.03.2016 | autor: redakce

Kapela Rituály vydává svou debutovou desku s názvem Vsaď na černou, o jejíž produkci se postarali Yarda Helešic a Risto Sokolovski. Křest proběhne 13. dubna v Rock Café, kde společně s Rituály vystoupí pražští Lety Mimo, plzeňská skupina ISUA a další hosté. V dalších městech se objeví společně s Nicelandem nebo ukradenÝm ovocem.

S Rituály budou debut křtít Lety Mimo i ISUA Rituály na novém albu vsadili na černou

Po debutovém singlu Stín Perutí a Příměří přichází Rituály s plnohodnotným albem Vsaď na černou, které vyjde na apríla, tedy 1. dubna, ale rozhodně nepůjde o žádný apríl. Křest desky proběhne v pražském Rock Café a nebude na něm chybět ani řada hostů, mezi nimiž se objeví Jana Věnečková nebo Yarda Helešic, kteří na desce hostují.

Než vsadí Rituály na černou, zahráli v Praze

"Naše první deska je pro nás velkej milník, značí totiž konec našeho přerodu z A Banquet do Rituálů a vytýčení základních mantinelů, kde se teď chceme hudebně pohybovat. Hodně nám v tom pomohl Yarda, takže jako kmotr desky byl jasnou volbou. Deska obsahuje celkem 9 věcí a všechny na koncertech zazní," říká frontman skupiny Michael.

Na pódiu se představí známá pražská banda Lety Mimo, která zahraje průřez svou dlouholetou tvorbou, zazní jak nejstarší hity, tak i songy z poslední desky Válka světů. A pražsko-plzeňská rocková skupina ISUA. Tahle parta zaujme nejen svým melodickým rockem, ale také svou charismatickou rudovlasou frontmankou Giudi. ISUA debutovala loni na podzim s deskou Nezapomeň.

Rituály a ISUA budou společně pokračovat také v Plzni v Andělu a  Mostě (klub Kaštan), kde je akustickým setem doprovodí Niceland, který se s Rituály objeví ještě a Táboře (klub Orion). V Brně (Eleven) budou hosty kapely ukradenÝovoce - ex-zakázanÝovoce - v sestavě Pišto, Láska, Franc a Tomy.

Termíny:
07. 04. Brno - klub Eleven - Rituály, ukradenÝovoce
13. 04. Praha - Rock Café - Rituály, Lety Mimo, ISUA
15. 04. Most - Kaštan - Rituály, ISUA, Niceland
22. 04. Tábor - Orion - Rituály, Niceland
27. 04. Plzeň - Anděl - Rituály, ISUA, Niceland

tz, jm

zavřít