Skotská senzace The LaFontaines se vrátí do Prahy. V Rock Café namíchá hip hop, rock i drum and bass

Vydáno 17.09.2019 | autor: redakce

Po úspěšném červnovém koncertu na festivalu United Islands of Prague se do Prahy 18. října vrátí skotská multižánrová kapela The LaFontaines. Rock Café si vybrala jako jednu ze zastávek turné k nejnovějšímu albu Junior. Jako support vystoupí skotská popová zpěvačka Be Charlotte.

Skotská senzace The LaFontaines se vrátí do Prahy. V Rock Café namíchá hip hop, rock i drum and bass Skotská senzace The LaFontaines se vrátí do Prahy. V Rock Café namíchá hip hop, rock i drum and bass

Od hip hopu přes rock až po drum and bass. The LaFontaines jsou jedinečnou kombinací hned několika žánrů a jedním z nejskloňovanějších jmen současné skotské scény. Vystupovali po boku jmen, jako jsou Deaf Havana, Mike Shinoda nebo třeba Rag'n'Bone Man a zahráli si na největších britských festivalech.

Jejich hudbu přidávají fanoušci anime do sestřihů. Art metalisté Starset teď zahrají v Rock Café

V rámci festivalu United Islands of Prague vystoupili na hlavním pódiu, kde svou energickou show okamžitě ovládli celé Karlínské náměstí. I to je důkazem toho, že koncerty The LaFontaines jsou pohlcující, živé a zaručují jen ten nejlepší zážitek.

Jako support vystoupí vycházející hvězda skotské popové scény, zpěvačka a písničkářka Be Charlotte. Přijďte si užít jedinečnou skotskou hudební přehlídku.

Vstupenky jsou k dostání v síti GoOut a také v Rock Café shopu (út-pá 16-21, so 17-21).

Více informací na www.rockcafe.cz nebo na Facebooku.

tz, jm

Témata: The LaFontaines, Be Charlotte, Rock Café

zavřít