To nejlepší ze Žebříku uvidíte v neděli na Prima Cool

Vydáno 16.03.2018 | autor: redakce

Prošvihli jste letošní udílení hudebních cen Žebřík v plzeňském DEPO2015? Pak nemusíte smutnit, to nejlepší z oslav čtvrtstoletí této ankety nabídne v neděli po desáté hodině večer Prima Cool. 

To nejlepší ze Žebříku uvidíte v neděli na Prima Cool To nejlepší ze Žebříku uvidíte v neděli na Prima Cool

Hodinový pořad připomene největší hity, které ten večer na pódiu zazněly. O jedinečnou koncertní atmosféru se postarali Olympic, Lenny, Michal Hrůza nebo Wohnout. Součástí budou i rozhovory s vítězi ankety, o své dojmy se podělí Anna K., Divokej Bill nebo Kazma, který převzal cenu za Ewu Farnou v kategorii Film roku. 

ŽEBŘÍKÁNÍ: Mají Petr Janda, Žofie Dařbujánová, Lenny a další rádi ticho?

Režisérem záznamu je Jan Turek ze společnosti Signal Generator, která má na svědomí i velmi úspěšný dokumentární film Lucie: Příběh jedný kapely z roku 2016. 

Žebřík: Nejvíc cen si odnesli Tomáš Klus, Mydy Rabycad a David Stypka. Zpěváky roku jsou Michal Hrůza a Anna K.

Slavnostní vyhlášení v Plzni letos moderovali Tonáš Hanák a Jitka Schneiderová. V hlasování fanoušků uspěli Tomáš Klus, Mydy Rabycad, David Stypka, Michal Hrůza, Anna K., Divokej Bill, Ewa Farna, Lenny a mnozí další. Speciální cenu pro Osobnost Žebříku převzal z rukou ředitele ankety Jardy Hudce Petr Janda

jm, foto: Petr Tibi

Témata: Žebřík, Lenny, Olympic, Wohnout, Michal Hrůza, Tomáš Hanák, Jitka Schneiderová, Anna K., Divokej Bill, Tomáš Klus, Michal Hrůza, David Stypka, Mydy Rabycad, Ewa Farna

zavřít