Ugly Kid Joe přivezou chlapečka v bejsbolce i do Prahy

Vydáno 28.03.2017 | autor: redakce

Ugly Kid Joe se dali dohromady v roce 1990. Jejich název tehdy vznikl jako vtipná odezva na jméno glamrockových Pretty Boy Floyd. Už 6. června se tahle parta předvede fanouškům v pražském Rock Café. 

Ugly Kid Joe přivezou chlapečka v bejsbolce i do Prahy Ugly Kid Joe přivezou chlapečka v bejsbolce i do Prahy

Na rozdíl od jiných garážových kapel jsou Ugly Kid Joe mixem mnoha dalších stylů jako hardrock, funky, rap nebo thrash. Jejich logem je typický kreslený chlapeček v bejsbolce kšiltem dozadu a většinou zvednutým prostředníčkem, který v různých modifikacích doprovází kapelu po celou její kariéru.

KAM VYRAZIT: KALENDÁŘ AKCÍ

Na vrcholu kariéry byli v raných devadesátkách, kdy zabodovali se singlem Everything About You. Ten si nejen pobyl 20 týdnů na čelních místech hitparády Billboard TOP 100 Singles chart, ale zazněl i v kultovním hudebním snímku Waynův svět. Dalšího úspěšného singlu Cat´s in The Cradle se prodalo přes 500 000 kusů jen v USA!

vložte odkaz, text nemažte

V roce 1997, po turné k albu Motel California, se Ugly Kid Joe na dlouhé roky odmlčeli, aby se v roce 2011 znovu sešli a nahráli EP Starway To Hell. Definitivní návrat na scénu zajistila deska Uglier Than They Used Ta Be z roku 2015.

Vstupenky seženete za 420,- Kč + poplatky v předprodeji v Rock Café a v síti GoOut.cz, na místě budou za 490,- Kč, 

tz, jm

Témata: Ugly Kid Joe, Rock Café, kluby

zavřít