V červnu na Okoři se šťávou vystoupí Horkýže Slíže, Jelen i Hana Zagorová

Vydáno 16.03.2017 | autor: redakce

Okoř se šťávou se tento rok odehraje už v sobotu 3. června. Jednodenní open air fest, který vstupuje už od svého 19. ročníku, opět startuje úderem dvanácté hodiny polední a skončí až hluboko po půlnoci.

V červnu na Okoři se šťávou vystoupí Horkýže Slíže, Jelen i Hana Zagorová V červnu na Okoři se šťávou vystoupí Horkýže Slíže, Jelen i Hana Zagorová

Známe už první potvrzené účinkující. Poprvé na festivalu vystoupí nestárnoucí Hana Zagorová a slovenští punkrockeři Horkýže Slíže. Mezi dalšími už potvrzenými účastníky je rodící se fenomén českých koncertních pódií, skupina Jelen.

Okoř se šťávou: Skvělá atmosféra vládla nejen na pódiu, ale i pod ním

Dále se představí např. ATMO Music, Sebastian a také Rybičky 48, slavící každoročně pod Okoří velký divácký úspěch. Stejně jako v předešlých letech se bude i tentokrát program hlavní scény střídat s děním na druhém pódiu - pod hlavičkou Music Map a Skutečné ligy. Jeho line-up se brzy dozvíte.

vložte odkaz, text nemažte

Festival se koná v romantickém podhradí hradu Okoř pouhých sedm kilometrů od našeho hlavního města a jako každý rok bude na akci jezdit i kyvadlová doprava z Prahy 6 a z Kladna. Součástí areálu festivalu bude i stanové městečko.

Kapacita areálu je omezená, proto doporučujeme zakoupit vstupenku už nyní, za zvýhodněnou cenu.

Další info o programu a předprodeji na www.okorsestavou.cz.

tz

Témata: Okoř se šťávou, Jelen, Horkýže slíže, Hana Zagorová, Rybičky 48, ATMO music, Sebastian

zavřít