Věra Špinarová leží v bezvědomí v nemocnici. Její stav je velmi vážný

Vydáno 23.03.2017 | autor: redakce

Zpěvačka Věra Špinarová na středečním koncertě v Čáslavi zkolabovala a byla okamžitě převezena do nemocnice. Její stav je však podle oznámení rodiny stále velmi vážný. 

Věra Špinarová leží v bezvědomí v nemocnici. Její stav je velmi vážný Zpěvačka Věra Špinarová zkolabovala na koncertě. Foto: spinarova.cz

Více o zpěvaččině stavu prozrazuje její profil na Facebooku:

"Zpěvačka Věra Špinarová (65) leží ve vážném stavu na JIP v nemocnici v Motole. 'Maminka je momentálně v bezvědomí, ale věříme, že se ten stav zlepší. Prosíme všechny fanoušky, aby na ni mysleli a drželi jí palce. Opravdu to teď moc potřebuje,' řekl její syn a producent Adam Pavlík.

Joe Cocker: publikum mu rozproudí Špinarová

Zpěvačka zkolabovala včera během koncertu v Čáslavi. Díky přítomnosti lékařky v sále a bleskovému zásahu záchranářů jí byla okamžitě poskytnuta první pomoc. Následně po stabilizaci životních funkcí byla transportovaná vrtulníkem do nemocnice.

vložte odkaz, text nemažte

U Špinarové nastala zástava srdce. Podle informací jejího syna, který je v kontaktu s lékaři a maminku navštívil, je její stav zatím opravdu velmi vážný.

Rodina zároveň prosí média o shovívavost. Všechny koncerty do konce roku 2017 se ruší. Vstupenky je možno vrátit v místě zakoupení."

Témata: Věra Špinarová, koncerty, Čáslav

zavřít