Michal Hrůza vyráží na turné, fanoušky čeká jedinečná vizuální show

Vydáno 28.01.2024 | autor: iREPORT

Michal Hrůza má na svém autorském kontě celou řadu populárních písní i videoklipů. Českou republiku projel v rámci svých vystoupení snad nesčetněkrát. Na konci loňského roku se rozhodl osvěžit svou podobu živého hraní a se svou kapelou odehrál exkluzivní koncert v pražském Lucerna Music Baru. Postavený byl na projekcích spojených s jednotlivými písněmi. Touto ojedinělou vizuální show odstartoval letošní sérii pěti koncertů pod názvem Videotour 2024.

Michal Hrůza vyráží na turné, fanoušky čeká jedinečná vizuální show Michal Hrůza vyráží na turné, fanoušky čeká jedinečná vizuální show

Videotour nabízí návštěvníkům speciální téměř dvou hodinový set oblíbených písniček, které doplňují neotřelé projekce vytvořené specificky ke každé skladbě. Projekce jsou odbavované živě, proto je každý koncert jedinečný a může být trochu jiný. Za přípravou stojí vyhledávaná tvůrkyně Deja VJ.

VIDEOROZHOVOR | Michal Hrůza: V mém mozku se emoce snadno změní v melodii

„Celé turné je spojení audiovizuálního a hudebního zážitku. Každá písnička má na míru vytvořenou projekci. Jde tedy o propojení několika vjemů, které vás vtáhnou do skvělé atmosféry večera. Zazní staré známé hity, ale i nové singly,“ slibuje Kapela Hrůzy a sám Michal s euforií dodává: „Nevím, jestli jsem zažil lepší koncert, než byl v Lucerna Music Baru … Byli jste u toho a buďte u toho s námi dále. Těšíme se moc.“

Krátce před startem turné odehraje Michal Hrůza hodinový koncert také v Plzni. V pátek 5. dubna bude jedním z účinkujících na předávání cen Žebřík v DEPO 2015. Vedle Hrůzy vystoupí také Chinaski, Jiří Suchý, Tereza Balonová a Jamaron.

Hlasování v prvním kole Žebříku končí 31. ledna. O den později se rozběhne kolo druhé. V každé z devíti kategorii do něj postoupí pět interpretů s nejvyšším počtem hlasů. Ty budou moci příznivci podpořit do 29. února.

5. 4. - Plzeň - Žebřík (vstupenky)
13. 4. - Pardubice
16. 4. - Brno
17. 4. - Ostrava
26. 4. - Vratislavice
27. 4. - Olomouc

TZ, foto: Tony Košař
Témata: Michal Hrůza, Videotour, Žebřík

zavřít