Na co se těšit v září: Do Prahy přijedou Ricky Martin nebo Everlast, Marpo představí svou show z O2 areny v kinech

Vydáno 31.08.2018 | autor: Andrea Černá

Konec festivalové sezóny neznamená, že bychom se koncertně nudili. V září zavítají do Prahy Ricky Martin i Everlast, v Brně zahraje 4TET nebo Ivan Král, na svou kinotour vyrazí Marpo. A to není zdaleka vše. 

Na co se těšit v září: Do Prahy přijedou Ricky Martin nebo Everlast, Marpo představí svou show z O2 areny v kinech Na co se těšit v září: Do Prahy přijedou Ricky Martin nebo Everlast, Marpo představí svou show z O2 areny v kinech


Ricky Martin
O2 arena, Praha
9. 9.

La Copa de la Vida nebo Livin' La Vida Loca, kdo by neznal tyto legendární hity, které bořily hitparády po celém světě. Teď poprvé zazní také v České republice v podání jejich autora Rickyho Martina. Několikanásobný držitel Grammy se divákům představí v pražské O2 areně.

TOP 20 nejočekávanějších koncertů podzimu (I.): Shania Twain, Ricky Martin, George Ezra i Chris Norman


Mucha

Cargo Gallery, Praha
12. 9.

Plakáty s obrazem Alfonse Muchy lákají na koncert punkerky Nikoly Muchové alias Muchy. Se svými hity Úchyl, Nána nebo Ježíš zavítá do Cargo Gallery na pražské Náplavce 12. září. Půjde o jednu z posledních party léta, krátce poté totiž loď plná umění hlavní město opustí. 

Na co se těšit v září: Do Prahy přijedou Ricky Martin nebo Everlast, Marpo představí svou show z O2 areny v kinech

Infected Rain
Rock Café, Praha
14. 9.

Nu-metalová parta Infected Rain má v čele sympatickou Lenu a zastávka v Rock Café je pokračováním úspěšné šňůry. Nejznámější moldavská kapela letos vydala novou desku 86 a jako její support se v Praze představí čeští Up!Great. Divoký večírek je zajištěn. 

Half Waif
Chapeau Rouge, Praha
15. 9.

Nandi Rose Plunkett neboli Half Waif se vydává na své první evropské koncerty v roli headlinera, při nichž nemine klub Chapeau Rouge. Americká synthpopová písničkářka se v Praze představila už jako předskokanka na únorovém koncertu Iron & Wine v Divadle Hybernia, nyní představí debutovou desku Lavender. V brněnském Kabinetu Múz vystoupí o den dříve 14. září.

Ivan Král
Metro, Brno
19. 9.

K desátým narozeninám klubu Metro přijede do Brna popřát Ivan Král se svým bandem. Jeho zářijové turné čítá sedm zastávek, během nichž zazní i ty písničky, které složil v sedmdesátých letech pro Patti Smith

Ivan Král sklidil ve Vysokém Mýtě opakovaný aplaus, diváky rozezpíval

Everlast
Roxy, Praha
20. 9.

Album Everlast Presents Whitey Ford’s House Of Pain vychází jen pár dní před koncertem v Roxy, kam se Everlast vrací 20. září. Americký hudebník a držitel Grammy je známý svým propojováním rapu a akustického rocku a celá tour je věnována legendárnímu albu z roku 1998 Whitey Ford Sings The Blues a jeho původní kapele House Of Pain.

Everlast připomene v Praze 20 let od vydání alba Whitey Ford Sings The Blues

4TET
Sono, Brno
20. 9.

Seskupení 4TET čeká v průběhu podzimu mnoho koncertů po Čechách i Moravě. Jedním z nich je i zářijový koncert v brněnském Sono Centru, kterým dojde k ukončení tři roky starého programu. Gentlemani v cylindrech v čele s Jiřím Kornem klub již dopředu vyprodali.

Monkey Business
Stromovka, Praha
22. 9.

Ve Stromovce vystoupí Monkey Business v rámci akce Prague Sport Games. Sportovní festival pro veřejnost spojuje hudbu se sportem, zkrátka ale nepřijdou ani milovníci piva. Ve sportovní areně Olymp se v průběhu dne budou konat turnaje v různých sportovních aktivitách, koncert Monkey Business tam poté začne v 18h.

Tata Bojs
BrickHouse, Ostrava
29. 9.

Spoluzakladatelem ostravského klubu BrickHouse v areálu Starých koupelen v Dolní oblasti Vítkovic je Vladimir518. Právě známý rapper a člen skupiny PSH vystoupí na konci září jako speciální host na koncertu Tata Bojs. Kluci z Hanspaulky zase jednou přijedou dobýt Ostravu.

Marpo
Marpo Arena Live In CineStar
24. 9. - 30. 9.

Marpo s TroubleGangem se vydávají na netradiční kinotour napříč celou republikou. V každém kině vystoupí s akustickým setem a promítnou hodinu koncertu z nového DVD MarpoArena. Program je doplněný o besedu a autogramiádu s kapelou. Marpo a spol. zavítají do Českých Budějovic, Olomouce, Ostravy, Plzně, Hradce Králové a dvakrát do Prahy.

TOP 8 nejlepších domácích alb první poloviny roku 2018: Marpo, Barbora Poláková, Mandrage a další

Témata: Mucha, Infected Rain, Ivan Král, Everlast, 4TET, Monkey Business, Tata Bojs, Marpo

zavřít