VIDEO: Miley Cyrus došly peníze i nápady. Klip Lighter nudí

Vydáno 28.11.2015 | autor: Josef Martínek

Po velkém komerčním úspěchu dva roky staré desky Bangerz se Miley Cyrus rozhodla dát fanouškům novou nahrávku úplně zadarmo a tomu odpovídá i její propagace. Klip k první ochutnávce Doo It! si vystačil se záběry na ústa a ani video k písni Lights nepůsobí zrovna nákladně a koncepčně. 

VIDEO: Miley Cyrus došly peníze i nápady. Klip Lighter nudí Miley Cyrus došly peníze i nápady. Klip Lighter nudí

Miley se pokaždé snaží šokovat, před pár dny dokonce zahájila severoamerické turné a návštěvníkům vyrazila dech svým "kostýmem" skládajícím se z umělých prsou a obřího penisu. Srpnový klip Doo It! byl tak nechutný, že v jeho hodnocení na YouTube jasně předvládají palce dolů. Lighter je ale docela umírněná nuda.

Miley Cyrus ho má! Zpěvačka na novém turné konečně odhalila svůj pyj

Zpěvačka nahrála album Miley Cyrus & Her Dead Petz se skupinou The Flaming Lips. Ani kritici se neshodnou, zda je jeho experimentální zvuk ovlivněný psychedelií posunem kupředu, nebo jen laciné umění pro umění. V případě aktuálního videa ale misky vah přepadávají spíše na tu druhou stranu - písnička je nevzrušivá, v klipu vidíme pouze nahou Miley a blikající barvičky. Ani diváky už to moc nezajímá - zatímco před dvěma lety měl klip Wrecking Ball za den skoro 20 milionů přehrání, Lighter nasbíral od 22. listopadu jen něco kolem 250 tisíc zhlédnutí. 

2,00

čtenáři

hlasuj
zavřít