Festivaly 2016: Sziget nabízí výhodné vstupy, Pohoda a Colours hlásí první hvězdy

Vydáno 24.11.2015 | autor: Ondřej Bambas

Sice ještě nejsou ani Vánoce, organizátoři velkých festivalů už nám ale servírují první jména nadcházejících ročníků - těšit se můžeme na Anthony And The Johnsons nebo Sigur Rós. A zatímco předprodeje některých akcí už běží, Sziget startuje s ohlédnutím za posledním vydáním až nyní. Navíc se speciální nabídkou. 

Festivaly 2016: Sziget nabízí výhodné vstupy, Pohoda a Colours hlásí první hvězdy Na Szigetu nuda nehrozí

Do léta je sice ještě daleko, koupit permanentky v předstihu se ovšem vyplatí. Největší středoevropský festival Sziget uveřejnil aftermovie z letošního roku. Velmi povedeným střihem nás provede nejrůznějšími atrakcemi festivalu a připomene, jaká vládla atmosféra na vystoupeních Ellie Goulding nebo Major Lazer. Ve videu se také objeví reakce, které bezprostředně po koncertech zveřejnili nadšení umělci. Pokud byste chtěli zažít podobné zážitky příští rok, od pravého poledne úterý 24. listopadu do poledne následujícího dne máte možnost nakoupit vstupenky se spoustou bonusů.

Během prvních dvaceti čtyř hodin předprodeje získáte k Szitizen Prime permanentkám navíc limitovanou edici Szigeťáckého trička a Szitizen Prime náramku, který můžete nosit, než odstartuje další Sziget. Soukromou exkluzivní party během Szigetu pro ty, kteří se jako první chtějí stát součástí #Sziget2016. Dále zlatou vstupenku, která dává majiteli možnost vybrat si přednostní vstup na festival nebo oblíbené dějiště, jeden vstup do VIP zóny nebo možnost získat výbavu na szigeťácké Special Party dříve než ostatní! A v neposlední řadě originální plakát Szigetu zaslaný obratem poštou! Po uplynutí tohoto prodeje bude vylosováno 24 transakcí, jejichž zadavatelé získaji vstup do Very VIP Zóny, večeři v backstage hlavního pódia, kompletní outfit Szigetu a bungee jumping v areálu Szigetu. Kompletní informace o vstupenkách najdete na oficiálních stránkách.

LIVE: Sziget rozezněl nezávislý rock Foals i rádiová Ellie Goulding

Festival Pohoda začal své první vstupenky na nadcházející rok prodávat již během letošního ročníku. Následující dvě zvýhodněné edice již dokázal rovněž vyprodat, současná cena je tedy 89 €. Cena na místě je stanovena na 119 €. Oproti Szigetu mají potenciální návštěvníci výhodu znalosti prvního jména. Na dvacátém ročníku vystoupí Sigur Rós, o jejichž potvrzení se zasloužil také nedávno zesnulý novinář Juraj Kušnierik. Tomu byl uspořádán 22. listopadu vzpomínkový koncert, na němž vystoupili například Korben Dallas, Bez ladu a skladu nebo zpěvačka Katarzia.

LIVE: Mika svlažil Ostravu sprchou dětské radosti

Své první velké jméno zná také festival Colours Of Ostrava. Do slezské metropole se vrátí po čtyřech letech Antony And The Johnsons. Pod novým označením Anohni přiveze do vítkovického areálu tentokrát namísto filharmonie speciální projekt založený na elektronické taneční hudbě. Na připravovaném albu Hopelessness se podílejí producentni Oneohtrix Point Never a Hudson Mohawke. Colours Of Ostrava své první zvýhodněné nabídky čtyřdenních vstupenek již vyprodal. V současnosti je v prodeji pět tisíc kusů za cenu 1990 Kč.

Bažant Pohoda – 7. - 9. 7. 2016
Colours Of Ostrava – 14. -17. 7. 2016
Sziget – 10. -17. 8. 2016

tz, Ondřej Bambas, foto: Blind Media

zavřít