Rock Café oslaví 31 let, chystá narozeninový charitativní market

Vydáno 18.01.2022 | autor: redakce

Rock Café má za sebou první rok čtvrté dekády své existence. Narozeniny tentokrát plánuje oslavit trochu netradičně, a to v podobě charitativního narozeninového marketu. Jeho součástí budou také koncerty kapel We Are The Hills nebo Trendy Brandy, rovněž se bude prodávat merch spřátelených kapel, divadel a výtvarníků. Akce se uskuteční 26. ledna.

Rock Café oslaví 31 let, chystá narozeninový charitativní market Rock Café oslaví 31 let, chystá narozeninový charitativní market

Ačkoliv bylo fungování Rock Café kvůli koronaviru omezené, jeho tým a návštěvníci se rozhodně nenudili. Během jarních měsíců se u vchodu do klubu uskutečnilo na šedesát srdcařských okének, díky kterým pražský klub společně s hudebníky, herci, novináři a sportovci vybrali přes 200 000 korun na charitu. Na podzim se naplno rozjel také program v hudebním i divadelním sále, který se svým rozsahem blížil předcovidovým rokům. Brzda přišla až v závěru listopadu a v prosinci se sílící epidemií.

LIVE: Mirai pokřtili v Rock Café album. Pozvali Kazmu, dostali Zlatou desku a málem přišli o Slavíka

A právě leden patří v Rock Café každoročně klubovým narozeninám, letos už jednatřicátým. Na velké akce to ale zatím není, tak trochu netradiční oslavu v podobě charitativního narozeninového marketu ale produkční tým připravil – ten se uskuteční už ve středu 26. ledna od 17:00. V prodeji bude merch klubu na Národní a také spřátelených kapel, divadel a výtvarníků, kompletní výtěžek pak poputuje na nákup Nocleženek v rámci projektu Armády spásy. A chybět nebude samozřejmě ani hudba, tentokrát v akustickém podání – zahrajou třeba We Are The Hills nebo Trendy Brandy.

Rock Café se vždy snažilo kromě hudby a divadla pomáhat potřebným a jinak tomu nebude ani v případě jeho 31. narozenin. Pokud chcete i vy podpořit dobrou věc, odnést si domů nějaký merch nebo třeba knihu a ještě si připít vychlazeným pivem na narozeniny nejstaršího pražského klubu, máte ve středu 26. ledna tu nejlepší příležitost.

TZ, foto: Rock Café
Témata: Rock Café, narozeniny, oslava, We Are The Hills, Trendy Brandy

zavřít