V Rock Café se bude debatovat o rozdělené společnosti, moderování se ujme Tomáš Etzler

Vydáno 04.02.2022 | autor: redakce

Snad nikdy v živoucí paměti nebyla česká společnost rozdělena jako v současnosti. Jak jsme se do této situace dostali? Vedou nás k ní vlastní obavy, strach, nepochopení, životní zklamání nebo frustrace? Jakou roli v současné době hrají dezinformační kampaně, kdo za nimi stojí a proč? Právě těmto a mnoha dalším otázkám se bude věnovat debata, která se uskuteční ve středu 9. února od 19 hodin v divadelním sále pražského klubu Rock Café.

V Rock Café se bude debatovat o rozdělené společnosti, moderování se ujme Tomáš Etzler V Rock Café se bude debatovat o rozdělené společnosti, moderování se ujme Tomáš Etzler

Moderátorem debaty bude přední český novinář Tomáš Etzler, který v loňském roce mimo jiné vydal knihu Novinářem v Číně: Co jsem to proboha udělal a také film Nebe. Jeho hosty budou spisovatelka Radka Denemarková, politolog Miloš Gregor a reportérka Zuzana Tvarůžková. Společnými silami se budou snažit najít odpovědi na to, proč je nejen česká společnost v posledních letech silně rozdělená, což dokazují nejen nedávné volby do Poslanecké sněmovny, ale také třeba covidová pandemie.

LIVE: Mirai pokřtili v Rock Café album. Pozvali Kazmu, dostali Zlatou desku a málem přišli o Slavíka

Toto a mnoho dalších témat se emotivně řeší nejen v anonymitě sociálních sítí, ale také u rodinných stolů nebo u piva s kamarády, často navíc končí nepřekonatelnými bariérami mezi oběma stranami. 

Debata se uskuteční už příští středu a tentokrát nebude streamovaná, ale bude se konat živě přímo v divadelním sále klubu Rock Café. Vstupenky jsou k zakoupení v síti GoOut.

Událost na Facebooku

TZ, foto: Rock Café
Témata: Rock Café, Tomáš Etzler, Miloš Gregor, Zuzana Tvarůžková

zavřít