Alkehol odstartoval společné turné s kapelou Doga. Pokračovat se bude v Liberci, Budějovicích, Ostravě i Olomouci

Vydáno 21.02.2017 | autor: Nicola Bernard

Pár dní zpět odstartovalo společné turné kapel Alkehol a Doga. Obě formace patří mezi stálice naší rockové scény a mají na svém kontě řadu vydaných CD a DVD. Alkehol v letošní roce slaví výročí 25 let na scéně, takže koncertní rok 2017 se ponese v duchu tohoto výročního turné. Kapela si proto připravila i speciální playlist s písněmi zachycujícími celý průřez tvorby Alkeholu.

Alkehol odstartoval společné turné s kapelou Doga. Pokračovat se bude v Liberci, Budějovicích, Ostravě i Olomouci Alkehol odstartoval společné turné s kapelou Doga. Pokračovat se bude v Liberci, Budějovicích, Otravě i Olomouci

Doga jede své turné k poslednímu vydanému CD Detox. Na koncertech představí několik písní z tohoto nového alba, ale také songy dříve vydaných CD. Každá kapela ohraje koncert o délce zhruba 90 minut, celkem se uskuteční šest společných koncertů ve vybraných městech. Skupiny řkají, že oslovily jen ty nejprestižnější kluby a kulturní domy.

Alkehol oslaví 25 let v lihu. Hostovat jim bude Vojtek, Janda a Tři sestry

vložte odkaz, text nemažte

Na poslední dva koncerty se navíc přidá také skupina Komunál, která se kromě oslavy čtvrtstoletí pyšní i solidní základnou fanoušků. Začátek je vždy v 19:30.

Ota Hereš (Alkehol) interview: Lucernu jsme na začátku kariéry vyprodali, takže se tam vracíme se stejným úmyslem

Termíny turné:
17. 2. - Dlažov u Klatov
18. 2. - Plzeň (Šeříkovka)
3. 3. - Liberec (Lidové sady)
4. 3. - České Budějovice (Lucerna)
7. 4. - Ostrava (Garage) + KOMUNÁL
8. 4. - Olomouc (S-KLUB) + KOMUNÁL

Text: Nicola Bernard, foto: Josef Beník, archiv kapely Doga

Témata: Alkehol, Doga, Komunál, rock

zavřít