Aneta Langerová ve čtvrtek v Praze pokřtí a podepíše svůj vinyl. A také zahraje akusticky

Vydáno 08.06.2016 | autor: Josef Martínek

Ve čtvrtek 9. června pokřtí Aneta Langerová svůj první vinyl. Křest spojený s krátkým akustickým vystoupením proběhne od 17 hodin v prodejně SUPRAPHON Musicpoint, kam si mohou fanoušci přijít nechat desku podepsat. Vinyl Na Radosti bude v prodeji od 10. června.

Aneta Langerová ve čtvrtek v Praze pokřtí a podepíše svůj vinyl. A také zahraje akusticky Aneta Langerová má ráda ševelení gramofonu. Foto: Olga Špátová

"Přišel okamžik, na který jsem se moc těšila. V rukou držím první vylisovanou gramofonovou desku alba Na Radosti," říká Aneta Langerová a dodává: "Jsem ráda, že se na vinyly ještě nezapomnělo. Ráda poslouchám gramofonové desky, mám už docela hezkou sbírku, kterou se ráda probírám. Každá voní jinak. Jako by s sebou nesla vůni všech okamžiků, při kterých jsem ji poslouchala v minulosti.

LIVE: Jarní Radost Anety Langerové: V Ostravě jí diváci vestoje tleskali hned třikrát

Udělám si vždy čas na sebe a vychutnám si krásný zvuk a to kouzelné 'ševelení' gramofonu, které se stane součástí hudby nebo mluveného slova a dodá obsahu ještě větší hloubku a autenticitu. Je to chvíle, kdy se zastavím, čas se zpomalí, uvařím si dobrou kávu, poslouchám a přemýšlím o všem, co je pro mě v životě důležité. Každá taková chvíle mě činí šťastnou," popisuje Aneta, která se na sociálních sítích s fanoušky podělila o pět svých nejoblíbenějších gramofonových desek. 

vložte odkaz, text nemažte

Součástí vinylu jsou i bonusové materiály - pohlednice z míst, kde deska vznikala, samolepky se symboly písní, plakát, album je navíc možné stáhnout i v jeho digitální verzi. Vinyl Na Radosti lze zakoupit v distribuční síti Supraphon anebo s podpisem Anet přímo na www.langerovaaneta.cz.

V létě Aneta chystá sérií koncertů Pod širou oblohou. Přichystáno je celkem devět vystoupení na krásných místech, jako jsou amfiteátry, nádvoří zámků či vyhlídka z hradu. Dva koncerty budou v doprovodu symfonického orchestru. Na podzim bude pokračovat v koncertní šňůře, kterou završí třemi velkými koncerty v Brně, Ostravě a Praze.

tz, jm

zavřít