Ariana Grande, Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry a další zazpívají pro oběti z Manchesteru

Vydáno 04.06.2017 | autor: redakce

Ariana Grande je zpět v Manchesteru, tedy ve městě, kde po jejím koncertě 22. května řádili teroristé. Na 4. června naplánovala zpěvačka benefiční koncert, na kterém vystoupí i Katy Perry, Coldplay a řada dalších hvězd. 

Ariana Grande, Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry a další zazpívají pro oběti z Manchesteru Ariana Grande, Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry a další zazpívají pro oběti z Manchesteru

Sebevražedný atentátník v osudnou noc odpálil výbušninu, která zabila 22 lidí, další desítky byly vážně poraněny. "Jsem zlomená, z hloubi srdce mě to moc mrzí, nemám slov," komentovala tehdy šokovaná Ariana Grande situaci na Twitteru. 

POST SCRIPTUM (84): Hudební svět reaguje na útok v Manchesteru. Morrissey kritizuje netečné politiky

Nyní se do Manchesteru vrátila, aby na počest obětí zazpívala. Ještě před tím však zavítala do nemocnice, kde navštívila poraněné děti. Přinesla jim dárky a ochotně si s nimi povídala a fotila se. 

vložte odkaz, text nemažte

Benefiční koncert v Old Trafford Cricket Ground proběhne v neděli 4. června. Spolu s Arianou Grande na něm vystoupí Justin BieberKaty Perry, Coldplay, Miley Cyrus, Take That, Usher, Little Mix, Robbie Williams, Black Eyed Peas, Pharrell Williams nebo Niall Horan. Akce bude živě vysílána v televizi i na internetu. 

Témata: Ariana Grande, Manchester, Justin BieberKaty Perry, Coldplay, Miley Cyrus, Take That, Usher, Little Mix, Robbie Williams, Black Eyed Peas, Pharrell Williams

zavřít