Astronaut se dočkal nebývalé pocty, jako první si poslechl novou píseň Rammstein

Vydáno 31.10.2021 | autor: redakce

Rammstein pracují na novém albu, které by mělo vyjít příští rok. Jeho součástí bude i píseň, kterou formace poslala do vesmíru astronautovi Thomasi Pesquetovi. Ten byl vůbec prvním člověkem vyjma lidí, kteří na desce pracují, kdo si ji mohl poslechnout.

Astronaut se dočkal nebývalé pocty, jako první si poslechl novou píseň Rammstein Astronaut se dočkal nebývalé pocty, jako první si poslechl novou píseň Rammstein

Francouz Thomas Pesquet se dočkal nebývalé pocty, když se stal prvním člověkem, kdo si poslechl nový song Rammstein z připravované desky. Jde o astronauta, který je aktuálně na Mezinárodní vesmírné stanici. A kromě toho, že je fanouškem vesmíru, má také rád právě německou metalovou formaci.

BIZÁR TÝDNE: Rammstein a středověká hudba? Proč ne, řekl si hudební génius Algal The Bard

„Vesmír volá! Dostalo se mi té pocty, že jsem mohl mluvit s astronautem Thomasem Pesquetem. Ve vesmíru momentálně žije přes půl roku. Pro mě je to jako splněný sen – mluvit s osobou, která žije v oblacích a uvědomit si, jak malí jsme v porovnání s celým vesmírem,“ uvedl na svém instagramu Christoph Schneider a uvedl, že právě Pesquet byl prvním člověkem, kterému dal poslechnout nový song Rammstein.

Po vydání alba se kapela vydá na turné. V květnu ho otevře dvěma koncerty v Praze, kam se vrátí po třech letech, postupně se formace podívá také do Itálie, Polska, Estonska, Norska, Spojených států amerických a do Mexika.

red, foto: archiv iREPORT
Témata: Rammstein, Thomas Pesquet, astronaut, vesmír

zavřít