Rammstein v novém videoklipu Zick Zack vyrazili na beauty kliniku a změnili se k nepoznání

Vydáno 08.04.2022 | autor: redakce

Rammstein představují další ochutnávku z připravovaného alba. Po singlu Zeit přichází s novinkou Zick Zack, v jejímž videoklipu se členové změnili k nepoznání. Vyšlo navíc jen pár dní poté, co se na internetu objevily spekulace, že kapela investovala do stejnojmenné kosmetické kliniky. Fanoušci berlínského bandu se okamžitě snažili vyhledat podrobnější informace, a dokonce se objednat k tamním lékařům.

Rammstein v novém videoklipu Zick Zack vyrazili na beauty kliniku a změnili se k nepoznání Rammstein v novém videoklipu Zick Zack vyrazili na beauty kliniku a změnili se k nepoznání

Zick Zack je zřejmě poslední předzvěstí chystaného alba Rammstein, které pod názvem Zeit vyjde už 29. dubna. Jak text, tak videoklip nového tracku se zabývá v dnešní době častou nutkavou tendencí jedince změnit se, mnohdy velmi radikálně za použití skalpelu. Takovou proměnou ve vizuálu prochází i Till Lindemann a další členové sestavy. V závěru jsou doslova k nepoznání!

Astronaut se dočkal nebývalé pocty, jako první si poslechl novou píseň Rammstein

Jako první ochutnávku z desky pustili němečtí metalisté ven singl Zeit, který vznikal ve studiu La Fabrique ve Francii. V písni o smrtelnosti a pomíjivosti okamžiku, štěstí i života prosí Till Lindemann svým velitelským barytonem čas, aby na chvíli zůstal stát. Vše je doprovázeno působivým videoklipem, který natočil Robert Gwisdek.

Kromě již vydaných songů se fanoušci Rammstein mohou těšit na desce ještě na dalších devět. Původně měla vyjít mnohem dříve, kvůli nedostatku papíru, který je nutný pro přebal CD, se však kapela rozhodla počkat. Vizuál alba vyfotil kanadský hudebník a fotograf Bryan Adams na schodech památníku Trudelturm v berlínském Adlershofu.

Rammstein představí Zeit na turné, které odstartují 15. a 16. května v Praze. V rámci šňůry navštíví kromě rodného Německa rovněž Nizozemsko, Polsko, Švýcarsko či Francii.

red, foto: FB Rammstein
Témata: Rammstein, Zick Zack, videoklip, Zeit, album

zavřít