Till Lindemann nahrál duet s francouzskou zpěvačkou Zaz, doprovází ho morbidní video

Vydáno 09.11.2021 | autor: redakce

Zaz nahrála pro své album Isa duet s Tillem Lindemannem, který se nyní rozhodla opatřit i videem, jež vzniklo pod taktovkou režiséra Zorana Bihaćiho. Podobně jako jeho klipy pro Rammstein by se i ten aktuální dal označit za morbidní. 

Till Lindemann nahrál duet s francouzskou zpěvačkou Zaz, doprovází ho morbidní video Till Lindemann nahrál duet s francouzskou zpěvačkou Zaz, doprovází ho morbidní video

Duet Le Jardin Des Larmes nahrála Zaz s Tillem Lindemannem pro své album Isa. „Potkala jsem se s ním poprvé před čtyřmi lety, máme stejnou maskérku,“ prozradila francouzská zpěvačka. „I přestože jsme oba pracovali na odlišných projektech, povedlo se nám dát dohromady neuvěřitelný příběh a proměnit ho v song,“ dodala.

Astronaut se dočkal nebývalé pocty, jako první si poslechl novou píseň Rammstein

Text k duetu napsal Lindemmann v němčině. Než k němu Thierry Faure složil muziku, byl přeložený do francouzštiny. Dvojice skladbu nahrála v roce 2018 ve studiu La Fabrique na jihu Francie, kde vzniklo i album Untitled formace Rammstein.

A právě zmíněná kapela se otiskla i do nového videoklipu. A to nejen tím, že se na ní podílel její frontman. Vizuál totiž vznikal pod taktovkou Zorana Bihaćiho, jenž natočil pro Rammstein například videa Links 2-3-4, Mein Teil nebo Rosenrot.

Lindemann se ve videu projevuje jako romantik, jsou v něm však obsaženy také násilné záběry. „Je velmi charismatický. A je to taky skvělý herec. Celý jeho tým byl neúnavný, skoro jsme nespali. Natáčení bylo opravdu velmi intenzivní, pracovali jsme tři, nebo čtyři dny v kuse. Byl to neuvěřitelný zážitek,“ okomentovala zpěvačka.

Rammstein aktuálně pracují na novém albu, které by mělo vyjít v příštím roce. Nebývalé pocty se dočkal astronaut Thomas Pesquet, jenž z něj už slyšel ve vesmíru první ochutnávku. Po vydání desky vyrazí formace na turné, které otevře dvěma koncerty v Praze.

red, foto: FB Zaz, FB Lindemann
Témata: Till Lindemann, Zazz, Rammstein, Le Jardin Des Larmes

zavřít