Cargo Gallery připlouvá zpět na Náplavku. O zábavu v lodním klubu se v dubnu postarají Dan Bárta, En.dru a JeN Hovorka

Vydáno 10.04.2017 | autor: redakce

Loď Cargo Gallery připlouvá v dubnu zpět na pražskou Náplavku. Atraktivní kulturní akce bude nabízet v průběhu celého jara a léta. Prvním velkým lákadlem bude 19. dubna spojení špičkových hudebníků - vystoupí Dan Bárta, En.dru a JeN Hovorka. 

Cargo Gallery připlouvá zpět na Náplavku. O zábavu v lodním klubu se v dubnu postarají Dan Bárta, En.dru a JeN Hovorka Dan Bárta se na jaře v Cargo Gallery představí hned dvakrát. Foto: Petr Tibi

Dan Bárta se stíhá věnovat hned několika projektům naráz. I když nedávno vydal album se skupinou J.A.R., v dubnu vystoupí v Cargo Gallery po boku beatboxera En.dru, spolu s nimi se představí i multiinstrumentalista a rapper JeN Hovorka. O afterparty až do pozdních hodin se pak postará DJ Mardoša.

VIDEOROZHOVOR - Dan Bárta (I.): Nová deska J.A.R. je tvrdší a stručnější

En.dru, vzhledem ke své hyperaktivitě, už jako malý hoch neustále vydával zvuky a tóny v rytmických sekvencích. Netrvalo dlouho a vyrostl z něho ryzí hudební improvizátor a věčný hledač smyček i všech možných přesmyček, vokální virtuóz a majitel mnoha cen  - Vicemistr světa v loopingu a beatboxu ve skupině, několikanásobný mistr ČR v beatboxu, krabičkový a rytmický mág. 

vložte odkaz, text nemažte

Dan Bárta, který je znám z projektů jako Alice, J.A.R., Sexy Dancers nebo Illustratosphere, se loni podle Akademie populární hudby stal Zpěvákem čtvrtstoletí. Na Cargo Gallery letos během jara vystoupí ještě jednou. S Illustratosphere se představí 18. května na jediném klubovém koncertě skupiny v tomto roce. 

Vstupné v předprodeji pořídíte za 250 Kč, na místě bude k dostání za 300 Kč. Zvýhodněné vstupné a voucher na drink v hodnotě 100 Kč získáte na webu Objevte více muziky.

Témata: Cargo Gallery, Dan Bárta, En.dru, Jen Hovorka, Objevte více muziky, koncerty

zavřít