Caution! The Killers přijedou do Ostravy s novou deskou. Pouští singl

Vydáno 16.03.2020 | autor: redakce

Jedna z největších současných rockových kapel chystá šesté album. The Killers v létě přivezou do Ostravy hity a konfety z Las Vegas. Album Imploding the Mirage vyjde 29. května.

Caution! The Killers přijedou do Ostravy s novou deskou. Pouští singl Caution! The Killers přijedou do Ostravy s novou deskou. Pouští singl

Pilotní singl z připravovaného alba Imploding the Mirage ukazuje, že The Killers jsou ve své tvorbě konzistentní. Svižné tempo a zvonivé kytary posluchače nenápadně zavedou ke klenutému refrénu.

LIVE: Glastonbury, den druhý: The Killers na hlavní stage zastínil tajný koncert Foals a Liam Gallagher trochu nudil

Caution je zasněným rockovým hitem 21. století. Sólo na elektrickou kytaru nahrál Lindsey Buckingham z Fleetwood Mac.

Kapela na nadcházejícím albu spolupracovala s producenty Shawnem Everettem a Jonathanem Radem z kapely Foxygen, nahrávání proběhlo v domovském Las Vegas, částečně také v Park City v Utahu.

The Killers jsou ve formě, což potvrdili loni, když odehráli koncert své kariéry coby headlineři slavného Glastonbury. Na hlavním pódiu Pyramid Stage s nimi zahrál kytarista Johnny Marr z britské novovlnné modly The Smiths.

Od května do prosince vyráží The Killers na světové turné, britská větev je už víceméně vyprodaná. Jednou ze zastávek bude také festival Colours of Ostrava, mezi jehož další headlinery patří Twenty One Pilots, Martin Garrix nebo zpěvačka LP.

red

Témata: The Killers, Colours of Ostrava, Imploding the Mirage

zavřít