Celeste Buckingham vrátila Donaldu Trumpovi 25 tisíc dolarů. Nesouhlasí s jeho názory

Vydáno 05.09.2016 | autor: redakce

Celeste Buckingham se po úspěchu v Česku a na Slovensku zabydlela i na americkém trhu. V rozjezdu kariéry jí pomohl také Donald Trump, když jí před třemi lety věnoval 25 tisíc dolarů. Celou částku mu však Celeste vrátila, nesympatizuje totiž s jeho názory a lidskými postoji.

Celeste Buckingham vrátila Donaldu Trumpovi 25 tisíc dolarů. Nesouhlasí s jeho názory Donald Trump a Celeste Buckingham

"Peníze jsem mu vrátila. Už jsem je nechtěla, jakmile jsem zjistila, jaké má názory a jaký je člověk. Řekla jsem 'Ne, děkuji'. Vážím si toho, ale nechci s ním být nijak spojená, všechno, co říká, je proti tomu, v co věřím," uvedla Celeste pro slovenský Nový čas. Trump je znám svými radikálními názory a nedávno například označil Írán za největšího sponzora terorismu. Sama Buckingham je přitom íránsko-amerického původu.

VIDEO: Hater dřímá v každém z nás, vzkazují v Hate songu Vladis a rapující Celeste Buckingham

Kandidát na prezidenta USA podpořil talentovanou zpěvačku na jaře 2013, když jí daroval 25 tisíc dolarů. Celeste se pak skutečně začala prosazovat i na americkém trhu, její písně nasadila do svého vysílání tamní MTV i některá rádia. V současnosti chystá bývalá finalistka SuperStar novou desku, kterou by ráda zaujala mezinárodní publikum.

vložte odkaz, text nemažte

"Je třeba mít ten pověstný X Factor. Musíte umět zpívat a zároveň mít charisma, aby z vás šla nějaká přitažlivá energie," prozradila na jaře iREPORTu mladá umělkyně, jaký je podle ní recept na úspěch v USA. Celý rozhovor si můžete přečíst zde.

Nový čas, jm, foto: archiv a Tomáš Vlach

Témata: Celeste Buckingham, Donald Trump, Superstar

zavřít