Chinaski ohlásili novou sestavu, společně vyrazí na turné Není nám do pláče

Vydáno 04.01.2018 | autor: Lucie Šimůnková

Kapela Chinaski, která krátce před Vánoci oznámila odchod velké části členů, vyrazí na jarní klubové turné Není nám do pláče v nové sestavě. Zpěváka Michala Malátného a kytaristu Františka Táborského doplní přední čeští a slovenští hráči, které s Malátným a Táborským pojí dlouholetá přátelství a hudební sympatie.

Chinaski ohlásili novou sestavu, společně vyrazí na turné Není nám do pláče Chinaski ohlásili novou sestavu, společně vyrazí na turné Není nám do pláče

Za bicí v nové sestavě usedne Lukáš Pavlík, který dosud koncertoval s Čechomorem, Ewou Farnou nebo Kamilem Střihavkou. Za baskytaru se postaví Tomi Okres, jenž byl dosud k vidění po boku Lukáše Adamce, Richarda Müllera, IMT Smile nebo Katky Knechtové. Čtveřici doplní klávesista a dlouholetý kapelník Ewy Farne - Jan Steinsdörfer. Toho již fanoušci Chinaski znají z podzimních halových koncertů.

LIVE: Chinaski v Brně - Naposledy jako jedna kapela?

 

Jarní turné již v novém

"Na koncerty se moc těšíme. Noví spoluhráči jsou hudebníci, se kterými jsme si v průběhu posledních let padli do oka a do ucha. A protože to bereme jako začátek naší další etapy, začneme turné na jaře v klubech, stejně jako to bylo v době našich začátků," popisuje Michal Malátný.

Jarní klubové turné dorazí od začátku března postupně do Krnova, Sušice, Karlových Varů, Plzně, Prostějova, Herálce či Jičína. Vzhledem k tomu, že už jsou některé zastávky beznadějně vyprodané, předpokládá se, že kapela bude další vystoupení přidávat.

 

Téma: Chinaski

tz, lš

zavřít