Festival Okoř se šťávou zveřejnil časový harmonogram, hlavními hvězdami budou Škwor, Trautenberk i Rybičky 48

Vydáno 25.05.2019 | autor: redakce

Už jednadvacátý ročník festivalu Okoř se šťávou v podhradí hradu Okoř se uskuteční v sobotu 1. června už od jedenácti hodin. Pořadatelé zveřejnili časový harmonogram.

Festival Okoř se šťávou zveřejnil časový harmonogram, hlavními hvězdami budou Škwor, Trautenberk i Rybičky 48 Festival Okoř se šťávou zveřejnil časový harmonogram, hlavními hvězdami budou Škwor, Trautenberk i Rybičky 48

Opět vás čekají dvě pódia, tentokrát obě hlavní. Můžete se těšit na 14 hodin hudby bez přestávky. Na letošním ročníku vystoupí  Škwor, kteří minulý rok oslavili dvacet let koncertem v O2 areně, poprvé se představí Trautenberk a dorazí i Michal Hrůza, který připravuje nové album. Dalším lákadlem jsou Rybičky 48 chystající se na oslavu osmnáctin v O2 areně. Zahrají také Mirai, Pokáč UDG, České srdce, Lake Malawi, MikAel Mensfield, Czech It, Pekař a další.

Škwor interview: Když zpívají refrén desítky tisíc lidí, je to tak neskutečná euforie, že pak v noci ani nemůžete usnout

Jako každý rok bude na festival jezdit kyvadlová doprava z Prahy (autobusové nádraží Veleslavín) a Kladna. Dostupné budou i spoje ze Slaného a Kralup. 

V areálu se zdarma pro návštěvníky bude nacházet stanové městečko. Během akce můžete navštívit zříceninu hradu Okoř. Pro cyklisty je v areálu festivalu hlídané místo na kola. Areál bude otevřený od 11:00 hod. Více informací najdete na www.okorsestavou.cz.


 
tz, jm

Témata: Okoř se šťávou, Škwor, Rybičky 48, Trautenberk, Michal Hrůza, Mirai, Pokáč, Lake Malawi

zavřít