Gabriela Gunčíková se v úterý utká s elitou Eurosongu. Čtenáři iREPORTu jí prorokují úspěch

Vydáno 10.05.2016 | autor: Josef Martínek

Gabriela Gunčíková bude ve švédském Stockholmu bojovat o historicky první český postup do finále soutěže Eurovision Song Contest. Její semifinále je na programu v úterý 10. května. A čtenáři iREPORTu na základě hlasování v anketě věří, že bude úspěšná. 

Gabriela Gunčíková se v úterý utká s elitou Eurosongu. Čtenáři iREPORTu jí prorokují úspěch Gabriela Gunčíková na jedné ze zkoušek na semifinále Eurosongu ve Stockholmu

Gabriela Gunčíková předvede svou píseň I Stand jako 10. v pořadí, celkem v jejím semifinále soutěží 18 zemí. K již jistým šesti finalistům se z nich připojí deset postupujícíh zemí. Ve čtvrtek 12. května bude následovat druhé semifinále a v sobotu 14. května pak velké finále. Pak bude jasné, který ze 42 zapojených států letošního ročníku se může pochlubit vítěznou písní. 

Na letošní Eurosong pojede za Česko Gabriela Gunčíková

Pro úspěch Gunčíkové se v anketě iREPORTu dosud vyslovila nadpoloviční většina čtenářů. Zhruba další čtvrtina soudí, že píseň I Stand je průměrná, a tudíž není přesvědčena, že s ní může zabodovat. Patnáct procent hlasujících si myslí, že celá Eurovize je šaškárna a nemá smysl se jí vůbec zabývat. Pouze desetina čtenářů pak klikla na možnost, že skladba je hrozná a Gunčíková by si rovnou měla zabalit kufry. 

vložte odkaz, text nemažte

Kdo tipoval správně, bude jasné v úterý večer po skončení prvního semifinále letošního Eurosongu. 

 

zavřít