iREPORT oslaví 25 let na velkolepé párty v klubu Royal

Vydáno 19.09.2016 | autor: redakce

Narozeninová párty k příležitosti pětadvacetin magazínu iREPORT se odehraje 27. září v pražském klubu Royal. Kromě řady vzácných hostů se koncertně představí Light And Love a Smrtislav, o after party se postarají Dead Sailor, Tuzex Christ a další DJs. 

iREPORT oslaví 25 let na velkolepé párty v klubu Royal Light And Love vydali nedávno desku Surrender To The Stars

Nejzavedenější značka mezi českými hudebními médii letos slaví 25 let! Online hudební magazín iREPORT, kterému předcházely tištěné časopisy ROCK REPORT a REPORT, oslaví čtvrt století ve společnosti vzácných hostů. Jedním z nich bude i Tuzex s projektem Smrtislav, který vydal před prázdninami ceněné album Notorickej samotář, jež zaujalo neotřelou temnou poetikou.

SOUTĚŽ O 3 X 2 VSTUPY NA NAROZENINOVOU PARTY iREPORTu

"Jsem moc rád, že vystoupím na narozeninách iREPORTu, protože REPORT jsem četl v době, kdy byl ještě tištěný a jmenoval se ROCK REPORT. Dvacet pět je skvělý číslo, když jsem já měl pětadvacetiny, bál jsem se akorát sedmadvacetin a toho, jestli neskončím v tom divným klubu sedmadvacetiletých," říká Tuzex, známý třeba z kapel Vanessa nebo Sunshine. Nakonec dodává: "Doufám, že oslavíme s REPORTem i třicetiny, pětatřicetiny, čtyřicetiny, padesátiny..."

vložte odkaz, text nemažte



V klubu Royal vystoupí také horká senzace posledních měsíců - sourozenecké duo bratrů Balcárků Light And Love, které si fanoušky získalo svým akustickým popem. Jejich rádiové hity Blueberry Sky, True či Country Boy netřeba představovat, za sebou mají napříkald spolupráce s Voxelem či skupinou Kryštof. Teprve před pár dny navíc vydali své debutové album Surrender To The Stars, které je plné prosluněných písniček.



vložte odkaz, text nemažte



"Naše okolí často zmiňuje doby, kdy byly plakáty iREPORTu vylepeny po celé Praze. Moc rádi se zúčastníme výročí tohoto média a těšíme se i na ostatní interprety. Publikum se může těšit na songy z naší nové desky Surrender To The Stars. CD bude na místě exkluzivně k zakoupení," lákají k návštěvě narozeninového mejdanu Light And Love.
O zábavu do pozdních hodin se postarají Djs Dead Sailor, Tuzex Christ a další.



Vstupenky seženete v předprodeji za zvýhodněnou cenu 180 Kč, na místě budou za 250 Kč. Více informací najdete na Facebooku. Mediálním partnerem je rádio RockZone.

tz, jm

Témata: iREPORT, narozeniny, Smrtislav, Light And Love, Tuzex, Dead Sailor

zavřít