Labefest našel své talenty. Zahrají Rybičky 48 nebo Olympic, Vojta Kotek přeletí nad Labem

Vydáno 03.05.2019 | autor: redakce

Pořadatelé Labefestu, který se uskuteční 10. až 11. května na břehu Labe na Smetanově nábřeží v Děčíně, a to přímo pod tamním zámkem, dostáli tradice. Také tentokrát dají šanci mladým talentovaným interpretům.

Labefest našel své talenty. Zahrají Rybičky 48 nebo Olympic, Vojta Kotek přeletí nad Labem Labefest našel své talenty. Zahrají Rybičky 48 nebo Olympic, Vojta Kotek přeletí nad Labem

Odborná porota složená ze členů již potvrzených kapel, jako jsou Vypsaná fiXa, Rybičky 48 nebo Imodium, žurnalistů, pořadatelů a především návštěvníků samotných vybrala ve dvou kolech soutěže Labefest Talent vítěze: kapely Vivian a The Remedy. Obě tyto skupiny mají teď možnost vystoupit v programu Labefestu 2019 a odstartovat tak show na pódiu, kde je budou následovat takoví umělci, jako jsou Ben Cristovao, No Name, Olympic, Vypsaná fiXa, This s Vojtou Kotkem, Imodium nebo Sabina Křováková.

Labefest v Děčíně dá znovu šanci mladým talentům. Zahrají si po boku No Name nebo Bena Cristovaa

Celý Labefest 2019 zakončí svojí velkolepou show kapela Rybičky 48, která v těchto dnech spustila předprodej na svůj koncert v největší české hale, pražské O2 areně.



Vojta Kotek navíc přislíbil, že se stane účastníkem Adrenalin Challenge a přeletí na laně z protější skály řeku Labe. "To musím dát i se slaněním," těší se na svůj adrenalinový zážitek Vojta. Jeden z nejkrásnějších festivalových areálů na břehu řeky Labe už viděl z ptačí perspektivy Kuba Ryba z kapely Rybičky 48, Pekař nebo bratranec Tomáše Kluse Jonáš, který Tomáše statečně zastoupil loni.

Vstupenky lze zakoupit v předprodejních sítích Ticketstream.cz.

Více informací najdete na: www.labefest.cz.

TZ

Témata: Labefest, Vojta Kotek, Rybičky 48, Vypsaná fiXa, Imodium, No Name, Ben Cristovao, Olympic

zavřít