Lollapalooza Berlin se vrací, přiveze Machine Gun Kellyho nebo Anne-Marie

Vydáno 29.08.2022 | autor: Jan Trávníček

Rok co rok se do Berlína sjížděli tisíce hudebních fanoušků na festival Lollapalooza. V předchozích letech akce hostila Kings Of Leon, The Weekenda, Billie Eilish, Davida Guettu, Radiohead a mnohé další, v roce 2019 se ale kvůli pandemii koronaviru konala zatím naposledy. Do Berlína se ale festival nyní vrací, probíhat bude od 24. do 25. září v areálu Olympiastadionu a přilehlého Olympiaparku.

Lollapalooza Berlin se vrací, přiveze Machine Gun Kellyho nebo Anne-Marie Lollapalooza Berlin se vrací, přiveze Machine Gun Kellyho nebo Anne-Marie

Mezi hlavní hvězdy se letos řadí velká jména zejména domácí scény, přijedou Seeed, Kraftklub, Annenmaykantereit, Casper nebo Die Fantastischen Vier. Hudební nadšenci si ale určitě přijdou na své i pokud preferují anglicky zpívající umělce, kteří prorazili mezinárodně.

LIVE: Lollapalooza Berlín, den druhý: Jistota jménem Kings Of Leon i výborná Rita Ora

Mezi ně se zcela určitě řadí Machine Gun Kelly, Anne-Marie, Paulo Nutini, Tiësto, Robin Schulz, Milky Chance, Alice Merton, Timmy Trumpet, Sea Girls, Kid Francescoli nebo aktuálně žhavé jméno taneční scény, Purple Disco Machine.

Pro dětské návštěvníky bude opět k dispozici areál klidný areál plný her, takzvaná Kidzapalooza. I tentokrát by si návštěvníci neměli zapomenout zařídit v Berlíně ubytování, stanování v blízkosti festivalu totiž bohužel není možné. Poslední vstupenky, kompletní seznam účinkujících a více informací je k nalezení na oficiálním webu.

Text: Jan Trávníček, foto: FB Lollapalooza Berlin
Témata: Lollapalooza Berlin, Machine Gun Kelly, Anne-Marie, Seeed, Kraftklub

zavřít