Marpo pokřtí novou desku v pražské Malé sportovní hale. Vystoupí i na Žebříku

Vydáno 27.10.2015 | autor: redakce

Marpo se po úspěšném podzimním turné na čas odmlčí, aby se příští rok vrátil ve velkém stylu. Vydá novou desku, kterou pokřtí na velkém dubnovém koncertě v pražské Malé sportovní hale. Ještě před tím se 11. března představí i návštěvníkům Žebříku v Plzni.

Marpo pokřtí novou desku v pražské Malé sportovní hale. Vystoupí i na Žebříku Marpo pokřtí novou desku v pražské Malé sportovní hale. Vystoupí i na Žebříku

Marpo alias Ota Petřina patří k nejúspěšnějším rapperům na tuzemské scéně. Loni oslavil svoji 10tiletou hudební kariéru velkolepým a beznadějně vyprodaným koncertem v pražském klubu SaSaZu. Nyní se chystá pokořit Malou sportovní halu (22.4.). Čím ho láká? "Je to jednoduchý – žijeme jenom jednou, takže proč to nezkusit? Hala je prostě hala – velká stage, velká produkce a meta, kterou tady zatím nikdo v mém žánru nepokořil,“ vysvětluje.

SMRT SI ŘÍKÁ ROCK’N’ROLL: Ota Petřina (201.)

Choreografii a celkový scénář koncertu bude mít na starosti uznávaný tanečník Yemi A.D. (známá je jeho spolupráce např. s Kanyem Westem). O grafickou stránku scény se opět postará stage designer Martin Hruška. "Dáváme si záležet, aby to byla vizuálně zajímavá show. Například na turné Prison Break jsme měli kulisy á la útěk z vězení. Teď se fanoušci můžou těšit na postapokalyptický svět. Budeme mít i hodně zajímavý hosty, ale víc zatím neprozradím,“ říká Marpo.

Během koncertu 22. 4. proběhne i křest připravovaného sólového, v pořadí již šestého, alba. Ponese název Lone Survivor a vyjít by mělo v únoru pod hlavičkou vydavatelství Mafia Records, s nímž Marpo navázal spolupráci v tomto roce (v září vyšlo nové TroubleGang album).

V čem bude sólové album jiné než společná tvorba s TroubleGangem? "Jako TroubleGang jsme parta. Takže musíme najít společný pohledy na věc nebo názory. Když nahrávám sám, je to pouze moje výpověď, moje názory, moje pohledy na svět a věci okolo mě,“ vysvětluje Marpo.

Lístky na koncert 22.4. v Malé sportovní hale jsou v prodeji ode dneška v síti Ticketportal.

tz, jm

 

zavřít