Metalcorová party v Rock Café. Do pražského klubu dorazí annisokay, Future Palace a SETYØURSAILS

Vydáno 18.05.2022 | autor: redakce

Covid přinesl promotérům různé výzvy. Některé koncerty museli přesunout jedenkrát, další dvakrát a ty nejbláznivější třeba i pětkrát – tak jako dlouho očekávanou návštěvu německé metalcorové party annisokay v pražském Rock Café.

Metalcorová party v Rock Café. Do pražského klubu dorazí annisokay, Future Palace a SETYØURSAILS Metalcorová party v Rock Café. Do pražského klubu dorazí annisokay, Future Palace a SETYØURSAILS

Ti měli do centra Prahy dorazit už v dubnu 2020, kdy mimo jiné plánovali představit nového zpěváka, z výše zmíněných důvodů k tomu ale nedošlo. Místo toho ale během několika dalších přesunů vydali v roce 2021 novou desku Aurora, zahráli na Rock for People Hope a společně s produkčním týmem Rock Café stanovili na pátý pokus termín, kterému už v uskutečnění nic nebrání – pátek 20. května 2022!

Společně s annisokay do Prahy zavítají také další dvě kapely ze země našich západních sousedů – Future Palace a SETYØURSAILS. Půjde tedy o oslavu německého metalcoru, jak se patří. Na viděnou 20. května v Rock Café!

FB event: https://www.facebook.com/events/3152530514777697
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/annisokay+support-future-palace-setyoursails/jbmg/

TZ, foto: archiv annisokay
Témata: annisokay, Future Palace, SETYØURSAILS, Rock Café

zavřít