Metaloví Cocotte Minute se chystají přepsat dějiny českého folku, berou do ruky španělky a vyrážejí na akustické turné

Vydáno 12.10.2021 | autor: redakce

Cocotte Minute vyráží po koronavirové pauze opět za svými fanoušky. 15. října odstartují podzimní turné, které proběhne v pro ně trochu netradiční akustické podobě. Čeká je celkem patnáct zastávek včetně pražského Paláce Akropolis, brněnské Melodky nebo ostravského Barraku.

Metaloví Cocotte Minute se chystají přepsat dějiny českého folku, berou do ruky španělky a vyrážejí na akustické turné Metaloví Cocotte Minute se chystají přepsat dějiny českého folku, berou do ruky španělky a vyrážejí na akustické turné

"Folkaři Cocotte Minute si nedají říct a opět se pokouší o proslavení se až za hranice dobříšského okresu. Vaši oblíbení smrdutí baleťáci zarapují za doprovodu španělských kytar a praskotu ohně z hořící backstage své největší šlágry a hymny," zve kapela na turné.

ROCK BLOG | Zeller (Cocotte Minute): Přišel čas rozkopnout dveře a zařvat "metal dětem!"

Zároveň v duchu hesla "Metal dětem!" upozorňují, že je toto turné ideální příležitostí vzít na Cocotty svoje děti, prarodiče a veškerou "vozejčkářskou a oberlenou chátru" z okolí, protože nehrozí, že "by dostali nakládačku v kotli. Maximálně dostanou gulášovej nášup z kotlíku, jestli to kapela mezitím v backstage nesežere všechno úplně sama."

„Tohle bude solidní poslechová besídka. Takže buřty, KPZetky a čutory s rumem sebou!,“ dodává za kapelu Zeller. „Jestli nám po tomhle tour Porta konečně neudělí cenu za celoživotní přínos českýmu folku, prozradíme, že ji už před lety celou koupil Michal David!“ Šňůra čítá patnáct zastávek a startuje 15. října v litvínovském klubu Ponorka, tak nezapomeňte ešusy a kostkovanou košili s sebou!

Termíny turné:

15.10. Litvínov / Ponorka
22.10. Karlovy Vary / Klub Paderewski
23.10. Havlíčkův Brod / Oko
27.10. Plzeň / Pod lampou
29.10. Valašské Meziříčí /M Klub
30.10. Uherské Hradiště / Mír
13.11. Svitavy /Tyjátr
16.11. České Budějovice /Fabrika
26.11. Chrudim /R Klub
27.11. Hořovice / Labe
3.12. Děčín / Le Garage Noir
4.12. Praha / Akropolis
9.12. Bratislava /Randal Club
10.12. Brno / Melodka
11.12. Ostrava /Barrak

TZ, foto: Tom Black
Témata: Cocotte Minute, Zeller, turné

zavřít