MYDY do každé domácnosti, lhůta dodání: dnes

Vydáno 08.04.2020 | autor: redakce

První streamy pod značkou Kultura do domu přilákaly stovky tisíc diváků. A další budou přibývat i u následujícího dnech. Ve středu 8. dubna vyzvou k tanci tuzemští MYDY.

MYDY do každé domácnosti, lhůta dodání: dnes FOTO: archiv MYDY

Projekt Kultura do domu, který ve spolupráci s Rock Café chystají také agentury NetwIN Production a Blue Lune Productions, jede na plné obrátky. Ve středu 8. dubna vystoupí MYDY,  kapela začne bouřit v 18.00.

Mydy Rabycad interview: V Americe jsme hráli i v kasinu, po našich deskách se zaprášilo

Loni na podzim zkrátili svůj název z původního Mydy Rabycad, publiku je ale není třeba sáhodlouze představovat. Od roku 2012 stoupají hvězdnou rychlostí. Mají za sebou koncerty v USA, Jižní Koreji, Egyptě a mnoha dalších zemích, představili se také na slavném festivalu Glastonbury.

Loni na podzim vydali nové album Numbers, které pokřtili v narvaném Fóru Karlín. Nyní měli brázdit republiku na jarním turné, koronavirus ale nesouhlasil. 

BLOG | Šimon Blaschko: Kterak epidemie koronaviru na dělníky kultury dolehla

Exkluzivně vám proto svojí show předvedou už 8. dubna z Rock Café, a to ve speciální podobě, jíž plánovali obohatit své klubové turné. Kapelu i klub můžete podpořit zakoupením virtuální vstupenky v síti GoOut.

Live stream bude ke zhlédnutí na Facebooku Rock Café a kapely, stejně tak na jejich YouTube kanálu a několika vybraných médiích včetně Reportu.

Mydy Rabycad pokřtili ve Foru Karlín album Numbers a odehráli svůj "poslední" koncert

A pokud by vám při tanci či poslechu vyschlo v krku, můžete si z Rock Café objednat také virtuální pivo, které si později fyzicky vyzvednete přímo v klubu.

Další streamy budou následovat, z nejbližších připomínáme Gipsy.cz (10. dubna) nebo Už jsme doma (16. dubna).

Facebook Event

TZ

Témata: MYDY, Mydy Rabycad, Gipsy.cz, Už jsme doma

zavřít