Na filmovém festivalu v Karlových Varech vystoupí v kultovním klubu Kaiser 55 Monkey Business, Rytmus nebo PSH & Maniak

Vydáno 16.08.2021 | autor: redakce

Multižánrový label Bigg Boss během Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary 2021 uspořádá ve dnech 24.–27. srpna třetí ročník pop-up klubu jménem KAISER 55. Na pódiu se vystřídají Monkey Business, Rytmus nebo PSH & Maniak, páteční večer pak bude patřit českým a slovenským DJs v čele s Aid Kidem.

Na filmovém festivalu v Karlových Varech vystoupí v kultovním klubu Kaiser 55 Monkey Business, Rytmus nebo PSH & Maniak Na filmovém festivalu v Karlových Varech vystoupí v kultovním klubu Kaiser 55 Monkey Business, Rytmus nebo PSH & Maniak

Cyklus čtyř audio-vizuálně podmanivých večerů se od úterý do sobotního rána uskuteční v historickém areálu bývalého Poštovního dvoru z konce 18. století. Všechny koncerty se odehrají pod širým nebem, afterparties pk navazují přímo v historické budově a v úterý je odstartuje legendární Vrtulník Michael V. neboli Michael Viktořík ze skupiny J.A.R. Kompletní servis areálu zajišťuje KAISER 55 v kooperaci s Public Interest Barem.

Na festival do Karlových Varů přijede Johnny Depp

V úterý zahrají Monkey Business. (Ne)řízená pop-funková střela v čele s multiinstrumentalistou Romanem Holým, zpěvákem Matějem Ruppertem a zpěvačkou Terezou Černochovou. Na koncertním menu figuruje i jejich desátá studiovka s názvem Freedom On Sale.

Na kapelu ve středu naváže slovenský rapový král Patrik Vrbovský aka Rytmus. Za svou dosavadní kariéru stihl postavit hned několik zásadních stavebních pilířů zdejšího rapového vesmíru. Den po něm pak na pódium vystoupí PSH, legendární pražská formace, jejíž tvorbu spojuje pevná tracková architektura a neodolatelná idiotská živelnost. V hlavních rolích Orion, Vladimir 518 & DJ Mike Trafik.

TZ, foto: Adam Hölzl
Témata: MFFKV, Karlovy Vary, Monkey Business, Rytmus, PSH

zavřít