Na Rockový Slunovrat se vrátí Dubioza Kolektiv, zahraje také Vypsaná fiXa

Vydáno 17.01.2022 | autor: redakce

Jednou z hlavních hvězd Rockového Slunovratu, který se bude konat 3. a 4. června 2022 v Lesním divadle Řevnice bude bosenská kapela Dubioza Kolektiv. Na akci vystoupí také Vypsaná fiXa, Green.frog.feet, Rabies, Aneta & The Soul Uncles, Noisetrap a Hopes.

Na Rockový Slunovrat se vrátí Dubioza Kolektiv, zahraje také Vypsaná fiXa Na Rockový Slunovrat se vrátí Dubioza Kolektiv, zahraje také Vypsaná fiXa

Dubioza prostředí festivalu moc dobře zná, bude se jednat už o její třetí návštěvu. Balkánský folklór mixovaný s punkem, ska a dubem umí tahle pohodová parta chlapíků v černožlutých mundúrech zkrátka na jedničku. Lze očekávat průřez starší tvorbou s hity jako Kažu nebo Himna generacije, tak i songy z nejnovějšího počinu s názvem #fakenews.

Vypsaná fiXa dorazila do Plzně, vzduchem létaly vlasy, boty i oblečení

Dalším známým jménem, které na Rockovém Slunovratu vystoupí, je pardubická pop-punková sestava Vypsaná fiXa, která si v Lesním divadle letos odbude svoji premiéru.

Ze zahraničních kapel pak dále vystoupí německá punkrocková sestava Green.frog.feet, kteří si za deset let existence můžou mezi své úspěchy zapsat koncertování po boku kapel jako Dog Eat Dog, The Exploited nebo americké zpěvačky P!nk. Punkrockovou sekci pak dále doplní parta Rabies z Bystřice nad Perštejnem, která objela úspěšné turné po Japonsku a momentálně opět dobývají kluby v České republice.

Dalšími potvrzenými jmény jsou například Aneta & The Soul Uncles (funk-soul), složená ze známých muzikantů české hudební scény, Noisetrap (Indie-triphop), nebo hardcore seskupení z Liberce Hopes.

Vstupenky jsou již k dispozici, a to na www.rockovyslunovrat.cz. Další informace o festivalu jsou k dispozici na webových stránkách či oficiálním facebookovém profilu.

TZ, foto: FB Dubioza Kolektiv
Témata: Rockový Slunovrat, Dubioza Kolektiv, Vypsaná fiXa, Green.frog.feet, Rabies, Aneta & The Soul Uncles, Noisetrap, Hopes.

zavřít