Pořadatelé Rockového slunovratu oznámili nové datum. Lákají na Dubiozu Kolektiv

Vydáno 22.06.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Odložený festival Rockový slunovrat se uskuteční ve zkrácené verzi na konci září. Oznámili to jeho pořadatelé, kteří zároveň představili jeho hlavní hvězdu. Bude jí bosenská kapela Dubioza Kolektiv, která na akci už v minulosti vystoupila.

Pořadatelé Rockového slunovratu oznámili nové datum. Lákají na Dubiozu Kolektiv Pořadatelé Rockového slunovratu oznámili nové datum. Lákají na Dubiozu Kolektiv

Kvůli opatřením týkajícím se pandemie koronaviru byl odložený 14. ročník hudebního festivalu Rockový slunovrat. Postupné uvolňování restrikcí pořadatelům konečně dovolilo přemýšlet nad jeho náhradním programem, kterým potěší hlavně příznivce kapely Dubioza Kolektiv.

Rockový slunovrat v Řevnicích vrcholil s Royal Republic, bavili také Kapitán Demo nebo Wohnout

Bosenská partička přijede stejně jako další interpreti, jejichž jména zatím prozrazena nebyla, do areálu Lesního divadla v Řevnicích v sobotu 26. 9. 2020.

Festival bude mít omezenou kapacitu účastníků. Vstupenky si zájemci mohou zakoupit už teď na stránkách www.rockovyslunovrat.cz za cenu 490 Kč. V první vlně bude prodáno pět set kusů lístků.

TZ

Témata: Rockový slunovrat, Dubioza Kolektiv, Lesní divadlo Řevnice

zavřít