To nejlepší ze Žebříku připomene Óčko. Nezapomeňte se dívat v pondělí večer

Vydáno 20.03.2016 | autor: redakce

Vyhlášení hudebních cen Žebřík, které letos ve spolupráci magazínu iREPORT se Samosebou.cz proběhlo 11. března v plzeňském areálu DEPO2015, zprostředkuje fanouškům televize Óčko. Záznam toho nejlepšího uvidí diváci v pondělí 21. března od 20 hodin. 

To nejlepší ze Žebříku připomene Óčko. Nezapomeňte se dívat v pondělí večer Videoklipem roku se stala Nafrněná Barbory Polákové. Foto: Petr Tibi

Televizní diváci se kromě průřezu tím nejlepším, co se dělo na pódiu během šestihodinového udílení, mohou těšit i na rozhovory ze zákulisí. Moderátorka Tereza Tobiášová, která pořadem provede, vyzpovídala třeba oceněné skupiny Slza a Mandrage, na její otázky odpovídali také Ewa Farna, druhá v kategorii zpěvaček, herec Marek Taclík, reprezentující filmy Padesátka a Ztraceni v Mnichově, DJ Roxtar, jeden z účinkujících na Red Bull stage, nebo novopočený Objev roku Thom Artway.

Pozornosti kamer nemohl ale uniknout ani Tomáš Hanák, který slavnostní večer opět moderoval, již potřetí v tandemu s Barborou Polákovou, vítězkou kategorie Videoklip roku. O hudební doprovod pořadu se postarali Tata Bojs a Mydy Rabycad, kteří v DEPU rovněž koncertně vystoupili.

ŽEBŘÍKÁNÍ: Chinaski hráli i v bordelu, Tomáš Klus se chystá zpět na pódia

Hudební ceny Žebřík jsou pravidelně udělovány od roku 1992, letos tedy proběhl jejich 24. ročník. V hlasování fanoušků kromě výše zmíněných uspěli ještě Kryštof, Tomáš Klus, Aneta Langerová, Chinaski, Klára Vytisková a další. Speciální ocenění magazínu iREPORT převzali No Name. Podívejte se na kompletní výsledky.

Díky spolupráci se serverem Samosebou.cz se letos Žebřík opět zapojil do třídění odpadu. Součástí záznamu tedy bude i anketa mezi muzikanty a fanoušky právě o třídění odpadu.

Žebřík na Óčku sledujte v pondělí 21. března od 20 hod.

jm, foto: Petr Tibi, Martin Hanáček

zavřít