Valentýnská akce Žebříku: V Plzni vystoupí Voxel a Sabina Křováková

Vydáno 10.02.2016 | autor: redakce

Vstupenky na vyhlášení cen Žebřík mohou fanoušci od 12. února výhodně pořídit v OC Plaza Plzeň. Tentýž den tam v odpoledním programu vystoupí písničkář Voxel a rockerka Sabina Křováková. Finálový večer Žebříku proběhne 11. března v plzeňském areálu DEPO2015. 

Valentýnská akce Žebříku: V Plzni vystoupí Voxel a Sabina Křováková Voxel na festivalu Mezi ploty 2015. Foto: Petr Tibi

Prestižní anketa Žebřík letos probíhá už po čtyřiadvacáté. Hlasující po celý leden rozhodovali, kdo se dostane do pětičlenných nominací v deseti kategoriích. Nejčastěji se nakonec ve výběru objevují kapely Kryštof a Chinaski, následovány Slzou a také Barborou Polákovou. Druhé kolo hlasování probíhá až do konce února. 

Hudební ceny Žebřík: nominacím vévodí Kryštof, Chinaski, Slza a Barbora Poláková, uspěli i Tata Bojs, David Koller či Aneta Langerová

Ti, kteří chtějí zažít velkolepé finále Žebříku s koncerty Tata Bojs, No Name, Jelena, Marpa či Barbory Polákové, si teď mohou pořídit lístky v rámci valentýnské akce výhodněji. Od 12. února až do 10. března budou v prodeji přímo v OC Plaza v centru Plzně, kde je čeká bohatý odpolední program. Svými koncerty tam navíc fanoušky potěší dvě mladá jména tuzemské scény: v pátek 12. února zahrají Voxel coby loňský Objev roku podle hlasujících Žebříku, a také Sabina Křováková, vítězka SuperStar z roku 2013, která zpívala na loňském vyhlášení. Vstup je zdarma.

Oba vydali v loňském roce svá nová alba. Zatímco Voxel se představil svou druhou studiovkou Motýlí efekt, na níž prohloubil svou inklinaci k pozitivně laděnému písničkářství, Sabina se předvedla poprvé autorsky. Desku Sirkama dobře přijali kritici i rockoví posluchači. Na jejich koncerty se můžete těšit v OC Plaza 12. února od 16 hodin.

zavřít