VIDEO: Katy Perry je v novém videoklipu krásnou budoucí maminkou

Vydáno 23.05.2020 | autor: Filip Pešta

Katy Perry o sobě dává opět vědět. Fanoušky jistě potěší informace, že její novou desku budou moci poslouchat už 14. srpna. Tuto zprávu stvrzuje zpěvačka novým videoklipem k singlu Daises.

VIDEO: Katy Perry je v novém videoklipu krásnou budoucí maminkou VIDEO: Katy Perry je v novém videoklipu krásnou budoucí maminkou

Žádnou velkou vizuální přehlídku ani milionový rozpočet tentokrát nečekejte. Ve zpěvaččině archivu je toho všeho už tak trochu nadbytek. A tak Katy přináší obyčejný videoklip, kde se coby nadcházející maminka obklopuje kvítím a zpívá o tom, jak snadno můžeme přestat věřit ve splnění svého snu. "Kdy jsme přestali věřit svým snům? Proč všechny naše naděje končí v krabici na půdě?" zpívá rodačka ze Santa Barbary. "Říkali, že jsem šílená, ale nikdy jsem je nenechala mě změnit."

RECENZE: Katy Perry vykročila ze své komfortní zóny. Witness není výjimečná deska, ale zaslouží si šanci

Zobrazením splněného snu jsou scény bez šatů, které zdůrazňují čistotu mateřství. Symboliku úspěchu navzdory všem těžkostem poté můžeme vidět v posledním záběru, kde Katy Perry stojí na vrcholu útesu. Videoklip natočila režisérka Liza Voloshin během karantény, s příjemným odstínem retro kamery.

text: Filip Pešta

Témata: Katy Perry, Daises, mateřství

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít