BIZÁR TÝDNE: Miss Petty je Tučná s velkým T

Vydáno 14.04.2021 | autor: redakce

Miss Petty představila svým fanouškům nový videoklip, ve kterém zpívá o tom, jak „je tučná“. K natáčení si přizvala kamarádku Slaytiiinu, se kterou si v pokoji překypujícím růžovou pohráli s jídlem.

BIZÁR TÝDNE: Miss Petty je Tučná s velkým T BIZÁR TÝDNE: Miss Petty je Tučná s velkým T

O jménu Miss Petty mnozí pravděpodobně doposud neslyšeli. Jde o přezdívku šestadvacetiletého Davida Daniela, který je jedinou českou drag queen, tedy mužem stylizujícím se svým svým chováním, oblečením i make-upem do žemy.

BIZÁR TÝDNE: Jazz zahraný na dudy? Švédská hudebnice překvapila americké posluchače

Ve svých písních se Daniel zasazuje proti homofobii a transfobii. Ne jinak je tomu v songu Jsem Tučná, v jehož názvu zpěvák záměrně použit velké písmeno T. V drzém textu vzpomíná mimo jiné na to, jak stál na pódiu spolu v pražském Roxy se zpěvačkou Charli XCX.

„Hymna pro všechny tučný bitches jako jsem já a Slaytiiina! Být tučná je mindset a my ho žijem 24/7,“ stojí v popisku šíleného videoklipu. O ten se postarali Adequate Stuff a Petr Čípa. Ti drag queens zachytili v pokoji překypujícím růžovou barvou hrát si s jídlem.

Jak Daniel uvedl na svém Facebooku, nemůže se dočkat, až s písněmi bude moci vystupovat. „Nevím, co bych teď dělal radši, než byl někde na pódiu a vystupoval se svojí hudbou naživo a viděl vaše obličeje, jak si zpíváte se mnou, že jsem tučný.“

red, foto: FB Miss Petty
Témata: Miss Petty Slaytiiina, Jsem Tučná, bizár, drag queen

zavřít