Kolumbijský idol Maluma se vrátí do Prahy. Předskokanem bude Mikolas Josef

Vydáno 30.01.2020 | autor: redakce

Maluma, jedna z největších hudebních hvězd pocházející z latinské Ameriky, vystoupí v rámci World Tour 11:11 na naší největší scéně. Vystoupí 27. února v O2 areně.

Kolumbijský idol Maluma se vrátí do Prahy. Předskokanem bude Mikolas Josef Kolumbijský idol Maluma se vrátí do Prahy. Předskokanem bude Mikolas Josef

Hostem koncertu bude Mikolas Josef, který byl opravdu potěšen, když dostal nabídku, aby byl na pražské zastávce předskokanem právě Malumy.

Maluma z Kolumbie je jedním z mých nejoblíbenějších Latino umělců současnosti a mám velikou radost, že mám možnost s ním sdílet pódium v O2 aréně,“ říká talentovaný český zpěvák, který v loňském roce vyprodal Fórum Karlín opravdu až po strop. Mikolas připraví pro diváky svoje pecky jako je Lie to me, Me Gusta, Free, Abu Dhabi a letní nejhranější a nejposlouchanější song v české republice Acapella a samozřejmě i Colorado, které dobývá žebříčky rádií v Polsku a v Čechách.

Věděli jste, že výsledky prodejů jeho předchozích turné zajistily Malumovi pozici latino umělce s největším počtem prodaných vstupenek na koncerty. Vyprodal arény jako je Madison Square Garden (New York), American Airlines Arena (Miami) a dvakrát The Forums v Los Angeles. Maluma je nejmladším umělcem, který kdy získal první i druhou pozici na žebříčku Billboard's Latin Airplay chart. A pokud vás zajímá, jak vzniklo jeho umělecké jméno, tak vám to rádi prozradíme. Hudební idol Juan Luis Londoño poskládal začáteční písmena jmen své matky, otce a sestry a Maluma byl na světě. 

V roce 2018 získal latinskou GRAMMY a v roce 2019 se pustil do projektů s hvězdami, jako je Madonna a vydali společný hit „Medellín“ v rámci jejího alba „Madame X”.  S Ricky Martinem, vytvořil skvělý song „No Se Me Quita“.

Maluma je v současné době jedním z nejsledovanějších umělců na sociálních sítích. Počty jeho fanoušků na Facebooku a Instagramu dosahují desítek milionů a na oficiálním YouTube/VEVO kanálu se shlédnutí počítají v o miliardách. Počet zaregistrovaných uživatelů, mu zajistilo cenu YouTube Diamond Play Button Award. 

Více informací získáte na: www.maluma.cz

Text: TZ

Témata: Maluma, Mikolas Josef, koncert, O2 arena

zavřít