Muzikanti v době koronaviru: Adam Mišík dělá dobrovolníka, z Thoma Artwaye se stal zvukař, Mikolas Josef pomůže písní

Vydáno 17.03.2020 | autor: Andrea Štipčáková

I když jim koronavirus zrušil koncerty, ve dnech volna se čeští muzikanti snaží nezahálet. Zatímco Tomáš Klus a další uspořádali živý koncert přes sociální sítě, Adam Mišík dělá dobrovolníka na Praze 7. Mikolas Josef se rozhodl nejvíce postiženým oblastem pomoci písní.

Muzikanti v době koronaviru: Adam Mišík dělá dobrovolníka, z Thoma Artwaye se stal zvukař, Mikolas Josef pomůže písní Muzikanti v době koronaviru: Adam Mišík dobrovolničí, Mikolas Josef pomůže písničkou a Voxel natáčel klip


Adam Mišík

Adam Mišík se rozhodl využít svůj volný čas k záslužné činnosti. Jak oznámil na svých sociálních sítích, v roli dobrovolníka na Praze 7 se vydal vyzvednout látku na šití roušek. Zároveň vyzval své sledující, aby taktéž podobným způsobem pomohli.

Mikolas Josef

Pomoci plánuje také Mikolas Josef. Ten na svém Instagramu ohlásil, že se chystá vydat píseň Do You Remember. Všechny vydělané peníze věnuje těm, které koronavirová epidemie nejvíce zasáhla.

LIVE: Mikolas Josef se v Roxy vydal na tisíc procent. Vyzkoušel si stage diving a rozjásal publikum

Muzikanti v době koronaviru: Adam Mišík dobrovolničí, Mikolas Josef pomůže písničkou a Voxel natáčel klip

Lenny

Zpěvačka Lenny je i nadále v pracovním procesu. Před pár dny zveřejnila fotografii, z níž je patrné, že pilně připravuje nové písně. Své druhé album přislíbila na letošní jaro, je tedy na co se těšit. 


Voxel a Thom Artway

Nezahálí ani Voxel. Zpěvák se v neděli na svém Facebooku pochlubil fotografií z natáčení nového klipu pro letošní Avon pochod. A jelikož si to koronavirová situace vyžádala, na zvukaře si zahrál jeho kolega Thom Artway.

Voxel interview: Když k tomu přistupujete zodpovědně, začne kolem kapely proudit správná energie

Richard Krajčo a Sebastian

Richard Krajčo si dlouhé chvílé nekrátí pouze streamovanými koncerty pro fanoušky, ale také hraním fotbalové hry FIFA na PlayStationu. Jeden takový zápas si naplánoval se Sebastianem, který bude hostem na letních Kryštof kempech. Fanoušci budou moci speciální utkání sledovat na platformě Twitch.

Mirai Navrátil

V neděli svým příznivcům zahrál skrze sociální sítě, v pondělí zamířil do studia. Mirai Navrátil namlouval reklamu pro Fidorku, která bude dvojjazyčná. Společně s fanoušky řešil přes sociální sítě jeden menší zádrhel… jak znít co nejlépe slovensky?


Marek Ztracený

Se štěstím stihl Marek Ztracený odehrát své koncerty v O2 areně ještě dříve, než koronavirus dorazil do Česka. Aby jeho fanoušci přišli v době pandemie alespoň chvíli na jiné myšlenky, rozhodl se právě vzpomínky na výjimečná vystoupení poskládat do minidokumentu a na okamžik jim tak chvíle štěstí a smíchu připomenout. Navíc prozradil, že na celý dokument se mohou těšit již brzy.

LIVE: Marek Ztracený si v O2 areně plnil sny

Muzikanti v době koronaviru: Adam Mišík dobrovolničí, Mikolas Josef pomůže písničkou a Voxel natáčel klip


Tomáš Klus

V posledních dnech se spousta interpretů uchýlila ke koncertování přes sociální sítě. V pondělí tak učinil i Tomáš Klus, a to bez předchozího oznámení. Fanouškům tak příjemně zpestřil den.

VIDEO: Tomáš Klus má kontroverzní videoklip. Hraje tam sexuálního predátora

Text: Andrea Štipčáková

Témata: Adam Mišík, Mikolas Josef, Lenny, Voxel, Thom Artway, Mirai Navrátil, Richard Krajčo, Sebastian, Marek Ztracený, Tomáš Klus

zavřít