TOP 10 podzimních turné českých interpretů: Anna K., Tomáš Klus, Barbora Poláková, Ewa Farna nebo Sebastian

Vydáno 10.10.2019 | autor: Andrea Štipčáková

Letošní podzim bude koncertně opravdu nabitý. Vedle kapel vyrážejí na turné také sóloví zpěváci a zpěvačky. Své šňůry už zahájili Sebastian a Barbora Poláková, po Česku budou brzy cestovat také Ewa Farna, Pokáč, Daniel Landa, Anna K., Tomáš Klus, Janek Ledecký, Lucie Bílá nebo Mikolas Josef. Na koho se půjdete podívat?

TOP 10 podzimních turné českých interpretů: Anna K., Tomáš Klus, Barbora Poláková, Ewa Farna nebo Sebastian TOP 10 podzimních turné českých interpretů: Anna K., Tomáš Klus, Barbora Poláková, Ewa Farna nebo Sebastian


Sebastian
Náš svět
2. 10. – 6. 12.
Termíny

Na cestách už je liberecký zpěvák Sebastian. Ten se v rámci svého akustického turné začátkem října představil v Beřkovicích a Českých Budějovicích, těšit se pak na něj ještě mohou příznivci ve Vysokém Mýtě, Plzni, Lounech, Děčíně a v Čelákovicích. Zaznějí jak nové písně z alba Náš svět, tak ty starší, všechny však v trochu jiném kabátě.

TOP 7 videoklipů týdne: Ručně malovaný Sebastian, česky zpívající No Name i padlý anděl Billie Eilish

 

 

Barbora Poláková
Poď si Tour 2019
4. 10. – 16. 11.
Termíny

Barbora Poláková u svých fanoušků boduje nejen současnou popovou hudbou, ale také svébytnou poetikou, která se vymyká všem kategoriím. Jedna z nejoblíbenějších tuzemských zpěvaček současnosti teď vyráží na turné, na kterém předvede živelnou show. Zazpívá například v Ostravě, Plzni, Jihlavě, Brně nebo Praze.


Ewa Farna
Málo se známe Tour
14. 10. – 11. 11.
Termíny

Ewu Farnou čeká podzimní část turné Málo se známe. To probíhá v mnohem komornější atmosféře než její předchozí šňůry. Jak zpěvačka prozradila, na koncertech je vzhledem k zákazu používání mobilních telefonů mnohem otevřenější než obyčejně. Jako předskokanka se představí mladičká Nelly.

VIDEO: Ewa Farna v novince Málo se známe oslavuje různorodost


Pokáč
Úplně Levej Tour
24. 10. – 28. 11.
Termíny

Písničkáře Pokáče nečeká pouze křest desky ve Foru Karlín, ale také turné. Své druhé album Úplně levej představí hned v devíti českých městech. Zpěvák, který si fanoušky získal vtipnými texty a vlídným vystupováním, započne šňůru v Liberci, ukončí ji v Olomouci.

 Pokáč opět po roce vyprodal plzeňský Zach's Pub


Daniel Landa
Akustická šňůra
29. 10. – 18. 1.
Termíny

Daniel Landa nabídne na akustické sérii koncertů průřez svou rozsáhlou tvorbou. V rámci turné, které slibuje temnou romantickou atmosféru, navštíví Brno, Žďár nad Sázavou, Hradec Králové, Ostravu, Zlín, Prahu, Karlovy Vary a České Budějovice.

 


Anna K
.
Akusticky 2019
1. 11. – 16. 12.
Termíny

Anna K. si po zdravotních obtížích opět užívá života. Na akustickém turné znovu připomene své předloňské album Světlo. Zahraje jak písně z této desky, tak své největší hity v akustických aranžích. Ty jí na míru připravil Steve Walsh, který spolupracoval s Norah Jones nebo Erasure. Další část písní přepracovala sama zpěvačka se svou kapelou.

 


Tomáš Klus
Klusymfonie Tour
25. 11. – 4. 12.
Termíny

Tomáš Klus je známý tím, že na pódiu rád vtipkuje. Jak si ale povede ve spojením s orchestrem? To se dozvíme už za pár týdnu, kdy vyrazí na turné s Janáčkovou filharmonií Ostrava, s níž zároveň chystá desku. Písně v nevšedním aranžmá si tak budou moci poslechnout také ti Klusovi příznivci, kteří se na koncerty nedostanou.

 VIDEO: Tomáš Klus zpívá o Domu, který chátrá. Inspirovaly ho demonstrace


Janek Ledecký
Vánoční turné
25. 11. – 28. 12.
Termíny

Janek Ledecký si momentálně užívá krátké šňůry se symfonickým orchestrem, po které vyrazí na turné mnohem větší. Navštíví během něj celkem dvaadvacet měst. Zpívat bude své velké hity, ale také všechny skladby z desky Sliby se maj plnit o Vánocích. Fanoušci Janka Ledeckého se mohou těšit také na doposud největší světelný park, s jakým kdy na turné vyrazil, a na speciálního hosta M. Nostitz Quartet.


Lucie Bílá
Bílé Vánoce Lucie Bílé
1. 12. – 22. 12.
Termíny

Stejně jako Janek Ledecký vyrazí na vánoční turné také Lucie Bílá. Na cestách ji tentokrát doprovodí nejen kapela Petra Malácka, ale také Filharmonie Bohuslava Martinů ze Zlína. Atmosféru blížícího se Štědrého dne zpěvačka spolu s dalšími asi padesáti účinkujícími přiblíží svým posluchačům v patnácti městech včetně Prahy, Bratislavy, Olomouce nebo Tachova.

 Hrady CZ: Zimní královna Lucie Bílá si s Arakainem podmanila Rožmberk, hráli i Visací zámek nebo Rybičky 48


Mikolas Josef
Closer To You
10. – 16. 12.
Termíny

Na cesty zamíří také Mikolas Josef. Ten po svém prvním samostatném koncertě ve Foru Karlín chystá také své první turné Closer To You. Vyrazí na něj v prosinci. Fanoušci v Liberci, Brně, Ostravě a v Praze se mohou těšit na komornější atmosféru, zároveň však nepřijdou o mistrná taneční čísla či songy zpívané za doprovodu vokalistů z Afriky.

LIVE: Mikolas Josef splnil, co sliboval. Ve Foru Karlín rozbalil svou show

Text: Andrea Štipčáková

Témata: Sebastian, Barbora Poláková, Ewa Farna, Pokáč, Daniel Landa, Anna K., Tomáš Klus, Janek Ledecký, Lucie Bílá, Mikolas Josef

zavřít