Ed Sheeran představí v pátek novou hudbu. Bude zřejmě modrá

Vydáno 03.01.2017 | autor: redakce

Jeden z nejpopulárnějších zpěváků současnosti se po roční pauze vrací na scénu. Rok 2016 pojal Ed Sheeran po předchozím rok a půl dlouhém turné k albu X odpočinkově, nyní se ale fanoušci mohou těšit na novinky. Už na pátek 6. ledna přislíbil novou hudbu. 

Ed Sheeran představí v pátek novou hudbu. Bude zřejmě modrá Ed Sheeran na koncertě v Praze v únoru 2015. Foto: Tomáš Vlach

Vzkaz novoročního videa Eda Sheerana je stručný, ale jasný: "Nová hudba přijde v pátek!" Britský písničkář pravděpodobně představí pilotní singl svého očekávaného třetího studiového alba. Zatím se zdá, že bude modré - právě touto barvou totiž Sheeran opatřil úvodní a profilové fotografie svých sociálních sítí. 

VIDEO: Ed Sheeran vystoupil v peep show! K mání byl za 2 dolary

vložte odkaz, text nemažte

Ed Sheeran zatím vydal dvě alba - prvotinu + v roce 2011 a druhou studiovku X o tři roky později. Obě desky slavily celosvětový úspěch a prodávaly se po milionech - tu druhou si už pořídilo přes 8 a půl milionu fanoušků. Turné k ní jel zpěvák od srpna 2014 do prosince 2015, během svých cest navštívil 5 kontinentů a odehrál celkem 179 vystoupení. V Praze se zastavil v únoru 2015 a naplnil Tipsport arénu. 

jm, foto: archiv (promo), Tomáš Vlach (koncert)

Témata: Ed Sheeran, písničkář, X, +

zavřít