Hentai Corporation se vrací do Rock Café, klubu popřejí ke kulatému výročí

Vydáno 14.10.2021 | autor: redakce

"Koncert v Rock Café sa blížiti vy nicotný krásní lidé bez špetky nevkusu," lákají své příznivci na show v Rock Café Hentai Corporation. Ti v klubu zahrají poprvé od lockdownu, kdy byl na několik měsíců hudební svět zcela utlumen. Vystoupení se bude konat 23. října, jedna vstupenka stojí 222 korun.

Hentai Corporation se vrací do Rock Café, klubu popřejí ke kulatému výročí Hentai Corporation se vrací do Rock Café, klubu popřejí ke kulatému výročí

Thrash-rock’n’rolloví Hentai Corporation vznikli v roce 2005. Za sebou už mají řadu nejen českých, ale také zahraničních koncertů a natočených desek. Loni formace vydala EP pod labelem Bigg-Boss a názvem 00420603545450. Vyniká osobitými a živelnými vystoupeními, svými neotřelými instrumentálními linkami a vokálem Radka Škarohlída. 

Příběh českého hitu: Hentai Corporation - Equilibristic Brides

V sobotu 23. října dorazí tahle pražská partička do klubu Rock Café, který letos slaví své 30. narozeniny. "Vzhledem k tomu, že je čerstvě po volbách, dá se kromě nadupaný show očekávat i nová várka srdcervoucích vzkazů pro Miloše, Andreje a Tomia. A kdo ví, třeba dojde i na bobří tanec!" lákají pořadatelé.

Vstupenku na koncert si v předprodeji můžete zakoupit za 222 korun, na místě pak za 300 korun.

red, foto: Hentai Corporation
Témata: Hentai Corporation, Rock Café, koncert

zavřít