Jelen se chystá na turné, v Praze už je vyprodáno. Vystoupí i na Žebříku

Vydáno 20.10.2015 | autor: redakce

Podzimní Backstage Tour skupiny Jelen sice začne až koncem listopadu, už nyní jsou ale dva koncerty zcela vyprodané. Jedná se o vystoupení v Českých Budějovicích a také o koncert v pražském Lucerna Music Baru. 

Jelen se chystá na turné, v Praze už je vyprodáno. Vystoupí i na Žebříku Jelen zahraje 11. března 2016 na Žebříku

Kapela Jelen před nedávnem obdržela Zlatou desku - debutovou desku Světlo ve tmě si pořídily už 4 tisíce fanoušků. Podzimní série koncertů zahrnuje celkem 9 zastávek, včetně jedné na Slovensku. Právě od našich sousedů si Jindra Polák a spol. vybrali hosta turné - písničkářku Simu Martausovou, která slaví úspěch pro upřímnost a čistotu svých folkových skladeb. Dále se představí Kateřina Marie Tichá.

VIDEO: Jelen natočil nový klip na koncertech. K písničce, která mu dala jméno

"Jelen je hlavně koncertní kapela. Koncerty jsou to, co nás baví nejvíc. Hospody, poutě, jarmarky, náměstí, majálesy, ale i rockové, countryové a multižánrové festivaly. To jsou všechno místa, kde budeme v létě vystupovat. Máme hodně energie a velkou chuť do hraní," tvrdil před festivalovou sezónou frontman Jindra Polák. To ještě netušil, že jejich 80 festivalových setů uvidí víc než 100 tisíc návštěvníků! 

Příští rok potěší Jelen svým koncertem i příznivce hudební ankety Žebřík. Na vyhlašovacím ceremoniálu 11. března totiž nebude chybět mezi vystupujícími. 

Termíny podzimního turné skupiny Jelen:
23. 11. OSTRAVA  - Rock & Roll GARAGE
24. 11. BRNO – Fléda
25. 11. BRATISLAVA – Ateliér Babylon
27. 11. KARLOVY VARY - Lidový Dům Stará Role
4. 12. PLZEŇ - Buena Vista Club
5. 12. PARDUBICE - ABC KLUB
9. 12. ČESKÉ BUDĚJOVICE - Café Slavie
11. 12. ÚSTÍ NAD LABEM  Doma – music pub
13. 12. PRAHA – Lucerna Music Bar

tz, jm

zavřít