Linkin Park budou pokračovat i po smrti Chestera Benningtona. Nyní plánují vzpomínkovou akci

Vydáno 23.08.2017 | autor: redakce

Od smrti Chestera Benningtona, zpěváka Linkin Park, uplynul již měsíc. Zatímco fanoušci truchlili, kapela zrušila zbytek turné na podporu nového alba One More Light a o budoucnosti mlčela. Nyní na Facebooku nastínila své plány.

Linkin Park budou pokračovat i po smrti Chestera Benningtona. Nyní plánují vzpomínkovou akci Linkin Park budou pokračovat i po smrti Chestera Benningtona. Nyní plánují vzpomínkovou akci

"Jenom chceme poděkovat všem našim fanouškům po celém světě za obrovký příval lásky, který nás duševně posílil během tohoto neuvěřitelně těžkého období. Naše pětice je tak vděčná za všechnu vaši podporu, se kterou budeme léčit a budovat budoucnost Linkin Park," uvedla kapela na Facebooku.

Chester Bennington bojoval se svými démony z dětství celý život

V druhé části příspěvku oznámila vzpomínkovou akci na počest Chestera Benningtona. "Pracujeme na speciální veřejné akci v Los Angeles na počest Chesterovy památky a těšíme se, až s vámi budeme brzy sdílet detaily. Mír a lásku, Phoenix a Linkin Park." 

I když skupina přímo nenapsala, co zahrnuje "léčení a budování budoucnosti Linkin Park", spekulace o jejím zániku tím nejpíše končí. Nyní se budou fanoušci spíše přít, kdo Chestera za mikrofonem nahradí. Nejvíce slyšet však budou zřejmě ti, co si myslí, že Bennington je po pěvecké a výrazové stránce nenahraditelný.

Témata: Linkin Park, Chester Bennington

zavřít