Linkin Park po smrti Chestera Benningtona zrušili turné. O budoucnosti kapely zatím není jasno

Vydáno 23.07.2017 | autor: redakce

Severoamerická část turné Linkin Park na podporu nového alba One More Light byla podle očekávání po smrti zpěváka Chestera Benningtona zrušena. Oznámila to promotérská společnost Live Nation, kapela pak informaci na sociálních sítích sdílela. Ke své další budoucnosti se však zatím nevyjádřila. 

Linkin Park po smrti Chestera Benningtona zrušili turné. O budoucnosti kapely zatím není jasno Linkin Park po smrti Chestera Benningtona zrušili turné. O budoucnosti kapely zatím není jasno

Linkin Park zahájili turné už v květnu a stihli odehrát celkem 21 koncertů. Čtyři byli v Jižní Americe, dalších 17 v Evropě, včetně toho pražského na Aerodrome festivalu. Další část šňůry měla proběhnout v Severní Americe, první koncert byl naplánován na 27. července do Mansfieldu, ten poslední na 22. října do Los Angeles. 

Chester Bennington bojoval se svými démony z dětství celý život

vložte odkaz, text nemažte

"Severoamerické turné Linkin Park bylo zrušeno. Vstupenky vracejte na místě pořízení. Naše myšlenky míří za pozůstalými," uvedla stručně agentura Live Nation na Facebooku i Twitteru. 

Linkin Park dosud nezveřejnili žádné prohlášení, kterým by ukončili spekulace, co nyní s kapelou bude. Definitivní konec, nebo nový frontman? Většina fanoušků si asi jinou než první variantu představit nedokáže, na internetu se shodují, že Chester byl jako zpěvák nenahraditelný.

Témata: Linkin Park, Chester Bennington, One More Light

zavřít