Ty vole, já budu táta, zpívají Rybičky 48. Singlem oslavují nové přírůstky do rodiny

Vydáno 01.06.2021 | autor: redakce

Rybičky 48 vydávají humorný videoklip k singlu Ty vole, já budu táta, kterým oslavují příchod nových přírůstků do rockové rodiny. Ve vizuálu se hlavní role matky ujal bubeník Ondra Štorek, Kuba Ryba si pak střihl postavu otce. Spolu s novým releasem oznamuje kapela také termíny letních koncertů. 

Ty vole, já budu táta, zpívají Rybičky 48. Singlem oslavují nové přírůstky do rodiny Ty vole, já budu táta, zpívají Rybičky 48. Singlem oslavují nové přírůstky do rodiny

Ty vole, já budu táta přichází po úspěšném singlu Svatební hymna a tematicky na něj navazuje. „Námět na písničku vznikl hned druhý den po tom, co mi manželka oznámila, že čekáme miminko. Vrátil jsem se zrovna z koncertu v Jihlavě a zjistil jsem tuhle parádní novinu,“ říká frontman kapely Kuba Ryba, k němuž se s identickou zprávou zhruba o dva měsíce později přidal bubeník Ondra. „Jelikož často děláme songy inspirované naším životem, tuhle událost jsme si nemohli nechat ujít. Písnička byla hotová už pár měsíců zpět, ale čekali jsme až se děti narodí, aby to nepřineslo smůlu,“ dodává Ryba.

Rybičky 48 spálili pop-punkovou konkurenci na popel. Jaký byl druhý den pražského Letokruhu?

Kapela Rybičky 48 se připojila k takzvanému baby boomu a rozhodla se udělat song pro všechny fanoušky, kteří také v nedávné době zjistili, že budou rodiči. „Pro formát klipu jsme zvolili foto román, kde já hraju otce a bubeník Ondra matku. S jeho největším knírem ve střední Evropě je to parádní podívaná,“ komentuje s úsměvem Ryba.

V sobotu 5. června v Kutné Hoře startuje kapela koncertní sezónu. „Na koncerty se po pauze neskutečně těšíme. Nikdy jsme tak dlouhou pauzu neměli a po 8 měsících bez hraní nás všechny už prostě svrběj prsty. Začínáme u nás doma v Kutné Hoře a budeme rádi, když začneme společně otáčet kormidlo směrem do normálního světa,“ zve na koncertní šňůru frontman kapely. 

TZ, foto: Universal Music, Ondřej Soukup
Témata: Rybičky 48, Kuba Ryba, Ondřej Štorek, videoklip, Ty vole, já budu táta

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít