Na festivalu Přeštěnice zahrají Rybičky 48, Jelen i Mandrage, nedočkavci mohou vyrazit už na čtvrteční večírek

Vydáno 26.06.2017 | autor: redakce

Už 17. ročník festivalu Open Air Musicfest Přeštěnice se nezadržitelně blíží. Již za několik dní bude uprostřed jihočeských lesů, luk a strání opravdu živo, neboť odstartuje třídenní hudební party s bohatým doprovodným programem pro malé i velké. Začíná se 29. června Večírkem pro nedočkavé, program poté pokračuje 30. června a 1. července. 

Na festivalu Přeštěnice zahrají Rybičky 48, Jelen i Mandrage, nedočkavci mohou vyrazit už na čtvrteční večírek Takhle to na festivalu Přeštěnice vypadalo v roce 2016. Foto: Petr Tibi

Na Večírku pro nedočkavé vystoupí pop-punkeři Náhodný Výběr, písečtí Cohiba, rockeři Smrtislav, milevští Ticho de Pre Cupé Band a čtvrteční program zakončí rovněž skupina z Milevska - Absolutní Všechno. Hlavní program festivalu bude pokračovat v pátek 30. června a v sobotu 1. července, kdy na třech scénách vystoupí desítky kapel různých žánrů.

Na festivalu Přeštěnice zářili Majk Spirit i Thom Artway, finále programu zhatila bouřka

Program na hlavní scéně zahájí vycházející hvězda českého popu - zpěvák Sebastian, po kterém bude následovat Slza a Jelen. Dále se tento den můžete těšit na plzeňské Mandrage, pražské Fast Food Orchestra hrající ska-reggae, pop-rockery Prague Conspiracy, oblíbenou broumovskou čtveřici Imodium či Rybičky 48, které vás překvapí svou speciální pyrotechnickou show. Festivalová sobota bude ve znamení rocku. Radio Stage a Fajn Rock Music Stage nabídnou pestrou přehlídku oblíbených českých kapel, jako jsou pražské punk-rockové skupiny Harlej a zakázanÝovoce, Alkehol hrající už od roku 1991, Škwor či kultovní Citron s Láďou Křížkem. Nebude zde chybět ani legenda české rockové hudby - Kamil Střihavka se svou skupinou Leaders.

vložte odkaz, text nemažte

Na festivalu se také představí zajímavé hudební objevy včetně vítězů soutěží Šance Muzikus nebo Expedice Přeštěnice. Navíc bude pro všechny návštěvníky připraven rozmanitý doprovodný program v podobě atraktivní exhibice bikerů Open Air Dirt Jam a v sousedství areálu vznikne již tradiční Divadelně poetická osvěžovna, která nabídne netradiční divadelní představení, zajímavá hudební vystoupení a mnoho dalšího.  

Cena vstupenky na celý festival (včetně čtvrtečního festivalového večírku) je stále k mání za akční cenu 650,- Kč, vstupenka na pátek či na sobotu stojí 390,- Kč a na čtvrteční festivalový večírek budete vpuštěni za symbolických 50,- Kč. Lístky lze zakoupit v Turistickém informačním centru Milevsko, v kanceláři Domu kultury Milevsko, na pokladně milevského kina, nebo si je můžete opatřit online z pohodlí domova na portálu www.milevskem.cz a v dalších předprodejních sítích.

tz, jm, foto: Petr Tibi (Přeštěnice 2016)

Témata: Přeštěnice, Mandrage, Rybičky 48, Slza, Jelen, Sebastian, Imodium, Alkehol

zavřít